2009: the year of debauchery and finding of more true friends.

2009 var ett bra år. jag är så stolt över massor som jag lyckats med, och jag är så glad över alla fina människor jag träffat. vad gäller kärlek kan man inte alltid få som man vill, iallafall inte om inte jag vill. vad gäller stockholm trivs jag fortfarande fruktansvärt bra och vill kanske om inte aldrig, så iallafall inte särskilt snart flytta härifrån. vad gäller vänner längtar jag efter mina söta motherfuckers hela tiden, samtidigt som jag älskar att kramas med mina nya, söta favoriter. det har intagits en hel del alkohol, danstas en hel del och man får inte roligare än man gör sig. och det var ju nämligen så att...

...i januari spelades det massor med pingis och staffan var en utav dem som tyckte att det var hemskans kul.


...i februari kom julia på besök, och vi lekte massor i bland annat gamla stan.


...i mars fyllde jag inte bara 24 år, utan fick besök av emma och lyckades se både timo rääisenen och hello saferide inom loppet av en vecka.


...i april kom våren och så också vårkänslorna.


...i maj var det dags för siesta! i hässleholm med julia och vi hade så roligt att jag fortfarande kan brista ut i skratt bara av tanken på våra eskapader.


...i juni var det riktig sommar, och vi firade bland annat att therese fyllde år på klipporna i fredhäll.


...i juli var jag hemma i laholm hos pappa och mamma och det åts en hel del ribbs på strand 12.


...i augusti blev inte bara sandra jönsson sandra glans, det blev även en roadtrip i skåne som fick lov att heta "lord of the ladybugs" då hela skåne och halva halland invaderades av nyckelpigor.

...i september blev jag en "fri" kvinna, började läsa tv-produkton och fick trettio nya vänner på två dagar.


...i oktober var höjdpunkten inte bara pappas 60års dag utan även det faktum att jag äntligen fick se muse live och dog lite av lycka.


...i november fick min säng ett nytt rum hos per i gubbängen och vi inflyttningsfestade så hårt att hatthyllan trillade ner.


...i december blev jag blivit bjuden på enormt mycket skönt sällskap och fått chansen att se fantastiska färger på himmeln över stockholm.


efter ett sådant toppenår har jag höga förväntningar på 2010. både vad gäller skola, jobb, nöjen och sommaren. men mest av allt ser jag fram emot att få känna hjärtslagen pulsera inne i en gigantisk mage och få pussa på en silkeslen liten, liten rumpa. spännande...

comments
Postat av: Anonym

tack så mycket men det lär dröja, okej själv ska man bli makeupartist, älskar att vara kreaktiv

2009-12-31 @ 13:15:30
URL: http://moonbell.blogg.se/

this is not a commercial spot. all comments containing any type of advertising will be removed.

name:
remember me?

e-mail: (not published)

url/blog address:

your comment:

Trackback
  • go back home
  • emelie



    Min profilbild

    emeliebodilelisabet

    bla bla bla bla bla bla bla bla bla
    RSS 2.0