what i've been up to, lately.

inte nog med att det är nytt år från och med i övermorgon, så äntrar vi även ett nytt decennium. tio år går tydligen väldigt fort, och det har helt klart hänt massor. så i väntan på årskrönikan skulle man kunna sammanfatta dem såhär:

2000: 15 år. gick i högstadiet och var ihop med erik. firade nyår med bruten handled och fruktsoda.
2001: 16 år. började gymnasiet och var ihop med erik. firade nyår i ränneslöv. spydde på toa efter att ha smällt raketer som en galning.
2002: 17 år. gick i gymnasiet och valde inriktning radio. umgicks mest med linnea och gjorde dumma saker. som att supa ner mig på rhodos till exempel. minns inte hur jag firade nyår.
2003: 18 år. gick i gymnasiet och var mest singel. åkte till hultsfred med linnea. firade nyår på strandhotellet i mellbystrand med massor av vänner.
2004: 19 år. tog studenten och jobbade sedan på ica maxi. hade nyårsfest här hemma som sedan fortsatte på surfside i mellbystrand.
2005: 20 år. bodde, drack enorma mängder öl och jobbade som servitris i london. firade nyår med att jobba på low life i london.
2006: 21 år. bodde halva året i london, resten av året i helsingborg. jobbade som receptionist på fitness24seven och blev ihop med fredrik. firade nyår med bland annat fredrik och bonnie i helsingborg.
2007: 22 år. sambo med fredrik i helsingborg. jobbade som vd-assistent på fitness24seven i lund. firade nyår med emma och julia i halmstad.
2008: 23 år. bodde halva året som sambo i helsingborg. flyttade efter uppbrott och två veckor i thailand, till stockholm för att läsa affärsutveckling för detaljhandeln. bodde först hos linn, sedan i högdalen. firade nyår med emma, julia, lillasyster och linda i mellbystrand/bonnarps kvarn.
2009: 24 år. läste afd under våren, matte c på sommaren och började sedan läsa tv-produktion i september. blev singel och flyttade in hos per i gubbängen. ska fira nyår med emma, julia och syster i mellbystrand.

decenniets bästa bild: denna bild är tagen i king's cross, i london. kissnödiga flickor på villovägar i jakt på fest. året är 2005.



comments

this is not a commercial spot. all comments containing any type of advertising will be removed.

name:
remember me?

e-mail: (not published)

url/blog address:

your comment:

Trackback
  • go back home
  • emelie



    Min profilbild

    emeliebodilelisabet

    bla bla bla bla bla bla bla bla bla
    RSS 2.0