2010: the year when november got lost.

hela 2010 försvann i ett rasande tempo. innan snön hade smält bort knäckte vi den första folkölen i vitabergsparken och innan vi hade tagit det första doppet hade löven på träden skiftat i färg. kändes det som, iallafall. i vilket fall som helst bjuder ett rasande tempo ofta på många hastiga svängar och ibland hänger man inte riktigt med. man kastas av och undrar vad som hände. då gäller det att borsta av axlarna och kliva upp i sadeln igen. och det var ju faktiskt så att...

...i januari bakades det födelsedagskaka för moah och linda. och när det blev för kallt under inspelningen av min och amandas "on the go"-film värmde vi oss med varm choklad. till skillnad från...


...i februari när jens klädde sig som en äkta drug-dealer i päls och rysshatt. det var även i februari som jag spenderade sjukligt mycket tid i skolan. det åts inte bara lunch utan även frukost. en frukost som......i mars bytter ut mot makalösa bruncher hos sophia. när skolan blev för mycket flydde jag hem till åmot. myste med liten och firade födelsedag. för......i april var det dags igen. dags för hjärtat att ta hopplasteg i bröstet, karuseller på gröna lund och dans, dans och mera dans. så mycket dans att...
...i maj hade vi nästan dansat sönder. men så kom deadmau5 till berns och lyckan var total. men inte i närheten av den lycka som infann sig när vi dagen efter fick beskedet vi väntat på. det mest fantastiska flickebarn var fött. baby stella. hon tillförde så mycket energi att...
...i juni var det inga problem att festa loss i london. med åsa och johanna och allt annat löst folk man möter i camden. men om mycket var löst i london satt desto mer som ett smäck när vi brände av vårt fantastiska stodio-program "soundcheck" som avslutning på det första året i skolan. jag hann dock knappt sluta innan det var dags för praktik......i juli på världens bästa allsång på skansen. jag sträckte på mig, precis som liten gör när hon har sovit en hel dag i solen. enbart för att nå lite högre och känna mig lite bättre. jag var alltså lagom utsträckt för att...
...i augusti dra ner på en lite road-trip till halland med langen. vi utforskade mellbystrand och dess strandade djur. vi åt hemlagad baklava och njöt det sista av vad sommaren hade att erbjuda innan det...
...i september var dags att gå till val. jag och langen har olika politiska åsikter men tog ändå en milslång promenad till telefonplan och samlade på så sätt ihop massor med kilometer som gjorde att jag...
...i oktober kunde säkra min tiondeplats bland södermalmarna som segrade i take sthlm. det var tungt, och lagom till att tävlingen var slut hade hösten gripit tag om stan. jag och moah var på fest i ett hus med underbara tapeter och personliga attribut. men det sjukaste var att...
...i november kom mamma och pappa på besök. vi var på skansen och tittade på de små husen och djuren som frös. sedan var november slut. poff, sa det. jag hann dock med att träffa elin och max från yo.se och vi hade en fantastisk kväll. nästan lika fantastiskt som det var...
...i december när lillasyster kom på besök. vi fikade och mös och hade det väldigt trevligt. hon var även med i norrköping näst sista inspelningen av dansbandskampen. dansbandskampen. detta härliga program som jag fortsatte min praktik på. så lärorikt. så underbart. så fint. så bra. pang. så var det slut. och med dansbandskampen slutade 2010.
...typ. för december bjöd ju även på ett härligt julfirande. och 2010 i allmänhet bjöd på kärleksförklaringar och dumpanden. ångestattacker och lyckorus. och jag säger som förra året. med ett sådant toppenår avklarat är förväntningarna på 2011 extrema. men vet ni vad som är läskigast? i juni är jag examinerad tv-produktions-vad-man-nu-ska-kalla-mig. redan nu kryper det i skinnet av iver och den där skrämmande känslan av att behöva stå på egna ben. men tills dess är det flera månader som ska levas. njutas och lekas. framtiden. vad vore vi utan den.

plow, plow, plow.

kläppen. snowboard. första gången på nio år. jag klarade mig ganska bra. och after-skin var underbar. stugan är underbar. min vänner är underbara. vilken underbar helg! i morgon kommer årskrönikan. för i morgon är det nyårsafton. galet.snowboard, check. helmet, check. confidence, no check.

jag kommer att ramla och slå ihäl mig och gå vilse i skogen och bli överåkt av nån liten snorunge på snowblades och mest hänga på afterskin. men grymt kommer det bli. om man tar ut svängarna. och det kan man ju göra på olika sätt. och ja, lillasyster, jag har rakat mig under armarna. nu kör vi! pepp!i'm gonna crash into the woods and break all bones in my body and get hit by some crazy-riding kid on snowblades and mostly be hanging out at the afterski. oh well, at least i've shaved my armpits by which you can tell that i'm gonna try and make the most of it.

i'm in love with an instagram.


like frosting on a cake.

när man vaknar av att solen retar en i ögonen och sedan blir bländad av dess reflektioner i snön som pryder trädtopparna, då kan man minsann inte ligga kvar i sängen. nej då går man upp för att packa ner alla julklapparna. och skidglasögonen. kläppen i morgon. jag kommer att gå sönder.


it's a small town.

laholm by night är inte så hett. men bio maxim visar filmer i 3d och på annabelle kan man dricka vin. tills ägaren tycker det är dags att gå hem.laholm by night sure ain't what my mum would call "high life", but the cinema is showing movies in 3d and at annabelle you can drink as much wine as you wish. at least until the manager says it's time to go home.

his name is bond.

med start nästa vecka, visar tv4 plus alla bondfilmer klockan 21.00 måndag till torsdag.
it has to come to an end.

kakor. godis. julmust. chips. korv. brieost. mera kakor. nämnde jag godis? för att inte tala om mammas mandelmusslor med vispgrädde. smaksatt vispgrädde! detta är sjukt.


let's have a party so that we can feel great the day after.


at least he's not underage.

har nu sett narnia - prince caspian för att kunna se narnia - the voyage of the dawn treader i 3d. måste erkänna att jag i vissa vinklar fann william moseley rätt attraktiv. nåja, filmen var väl ungefär vad man kunde förvänta sig så trean ser jag väl mest för att. det är ju trots allt narnia.


once you go nike you never go back.

stadium har fin fin rea och ska man åka snowboard gäller det att sakena sitter där de ska. 149 spänn och så kan jag ha den när det är dags att dra igång med löpningen efter nyår. heja!


with sister came spring.

snyggaste julklappen? ja, antagligen. lillasyster med pojkvän kan sin grej. nu får det bara ta och bli vår så att jag kan använda skönheten! många hemliga små fack och nyckel att låsa med.


annual chronicle on it's way.

sitter i detta nu och läser saker jag skrev för elva månader sedan. tänk vad tiden går och tänk vad som händer, medans den går. ska försöka sammanfatta hela 2010 med 24 bilder. två bilder för varje månad. juni kommer bland annat sammanfattas med denna bild:


what 2010 sounded like.the sounds of 2010 are on their way.

sitter och knåpar på låtlistan som kommer att innehålla de låtar jag lyssnat på allra allra mest 2010... till exempel den här:


look what just arrived from spain.


...and all i got was this lousy t-shirt.

julklappar av högsta klass och en härlig kväll som slutade med gapskratt. mamma hade lämnat in gamla vhs:er från 1989 för att vi skulle kunna få njuta av klassiker som "om änte ja får dra den så går ja him" och "emelie, ska vi lalla?" på dvd. om och om igen... dessutom älskar jag att få klappar som kan användas direkt. som denna sov t-shirt till exempel. hoppas att ni alla haft en härlig julafton!


brilliant.


merry christmas y'all.

nu är det julafton och då ska man vara social och umgås med släkt, vänner och annat löst folk. så god jul på er!


my favourite christmas song.

babsan has seen mommy kissing santa claus.


how to not kill your sister after 10 hrs shopping.

det kallas "positive thinking". ett nytt favorituttryck som kan användas när det mesta går snett. eller när man lämnar hemmet 08.15 och kommer hem 18.15. sen räcker det att man kan bocka av alla julklappar, fyndar en fantastisk skänk på myrorna för 100 kronor och köper tre flaskor linsvätska för lika lite.well i'd say that all you need is to focus on "positive thinking". a new favourite expression. add having bought all your christmas presents, a very lovely, vintage side board for 100 kronor and three bottles of contact lens solution for just as little. piece of cake.

the day before the day.

jag vet inte vad ni gör såhär dan före dan men jag och lillasyster trotsar alla varningar och kör till ge-kås! för det är så man gör.


why make it simple.

dagens två bästa citat från tågvärden som klev på i göteborg:

"beräknad ankomsttid kungsbacka, 22.18. beräknad ankomsttid varberg, 22.30. beräknad ankomsttid falkenberg... öh... jaha, det betyder ju att jag beräknat fel på kungsbacka... öh... skit samma, vi tar kungsbacka sen..."

"jahaja, men då vet vi varför det gick lite sakta när vi lämnade göteborg. trafikledaren trodde att vi skulle till stockholm, så vi åker på fel spår. åt fel håll, alltså. så chauffören ska bara springa till andra änden av tåget, köra tillbaka, springa tillbaka igen och sen ska vi va på rätt spår! han är rätt snabb, chauffören."

bild lånad härifrån.

so much hate for nothing.

i nuläget borde jag på detta en timme och femtio minuter försenade tåg förbanna mig över sj och allt vad en iskall centralstation innebär. men det gör jag inte. istället citerar jag en ganska alldaglig snubbe på ungefär 19 år: "hej jag heter aik-supporter och jag är fruktansvärt dum i huvudet." nåväl, nu var det kanske inte exakt så han uttryckte sig när han hoppade i takt med sina supporterkompisars hejarramsor och på vägen knuffade ner både små barn och äldre damer, men så mycket klokare saker kom inte ur hans mun. i vanliga fall har jag inget emot att man uttrycker sina känslor för vad man tycker om ett eller annat lag, men när hela centralstationen fyllts på såväl bredden som höjden, tycker jag att man borde lägga i stort sett alla känslor åt sidan. älskar du männinskan bredvid dig? hångla när ni satt er på tåget. är du ledsen över att ditt tåg inte är i tid? gråt ut hos släkt och vänner när du kommit hem. är du sur för att det är lång kö på pressbyrån? köp en extra korv och ge den till någon som verkar må lite sämre än du. men framför allt: trampa, sparka, puttas eller knuffas inte på någon. vi sitter ju trots allt i samma båt. tåg. jag vill ändå erkänna att jag i stundens hetta kontrade supportrarnas ironiska god jul-hälsning till mig, när jag påpekade hur deras framfart höll på att ta livet av en gammal tant, med "ha en facking god jul du med ditt jävla as." men sa jag ju å andra sidan inget om att tåget var försenat.

christmas sounds ain't primary.

precis som med julskinka, glögg och pepparkakor kan det bli för mycket julmusik. därför lyssnar jag på primary 1 denna förmiddag. packar väskor, källsorterar och tejpar på mig själv med frystejp gör jag också.


one session. many shots.

all photos are taken and copyrighted by johan ring.


what did you do that for.

jag gjorde det för er.

johan ring fotade när nicke gjorde det för mig.


in my opinion there is, or should not be, no such thing as regret. so this is my third. the pain is so worth it, and nicke is very, very talented. and johan was filming the whole thing. and took this picture. soon you will get to see the result properly.

why i observe. part III.

"yummy yummy yummy i've got love in my tummy." - i november 2009 var det kallt om magen.


it's that time of life.

klockan 14.00 smäller det. pang. aj.at 2 pm it's time. ouch.

i am not a sad person.

nej jag har inte deppat ihop totalt. eller gått in i väggen. ont, kommer jag att få. ni fattar i morgon. ikväll har jag sett julallsången, före alla andra. slutsats: jag måste sluta göra bort mig på tv. men härligt var det, att minnas tillbaka till sommaren. missa därför inte att kolla den 4 januari klockan 20.00!


and there will be pain.

mycket är smärtsamt just nu. till exempel att få total idétorka och gå in i väggen. smärtsamt också att behöva panikpacka några timmar innan det är dags för hemåk på onsdag. för innan dess har jag ett så fullspäckat schema att jag knappt vet hur jag ska hinna sova. men som tur är det bara bra saker som är schemalagda. och smärtsamma.


my my melissa.

igår var vi på under bron. igen. hamnade utomhus bredvid ett gäng killar. gansk nära. så pass nära att killen närmast mig vrider på huvudet, tittar på mig och säger frågande "melissa horn?". nu var ju inte jag melissa horn men killarna var från falun så vi hittade saker att prata om ändå.


another day in bed.

ibland måste man få sova till tolv. eller längre. speciellt om man haft en härlig återinflyttningsfest kvällen innan, och den närmsta tiden innan dess haft 28 järn i elden. några utav mina järn börjar svalna, men med ett nytt år kommer nya järn. fram tills dess skall jag dock passa på att öppna fönstret, låta vintern kyla ner luften och sova ut. många gånger.

bild lånad här.

this must be the place.

ikväll firar vi att per har flyttat in. igen. vi återinflyttningsfestar alltså.


what's in it for me.

igår blev jag visslad på i tunnelbanan. sen fick jag ett mail från någon som sett mig som frågade om jag ville ta en kaffe. sen fick jag ett visitkort av en snubbe som avslutade sin approach med orden "äsch, fuck it". sen kom det fram en kille som tyckte att jag och sophia skulle följa med han och hans vänner till under bron. sen hångla han med en annan tjej. sen skrev jag "röka?" på en lapp och gav den till en fin kille. han nappade och vi bytte nummer. som det kan gå.


dear santa.

jag vet inte om det har med åldern att göra, men jag önskar mig då inte ett par nya klackar från yves saint laurent eller en fjäderjacka från balmain. helt ärligt slog det mig i morse att detta är mitt sista jullov. för i juni nästa år har jag pluggat färdigt. och då har man inte jullov längre. jobbigt. men spännande. därför önskar jag mig det bästa jullovet med tusen sköna stunder med familj och vänner.running around like some darn kind of maniac.

åka till kungsgatan för att köpa usb-minne. åka till svt för att fixa med mina klipp. åka till skolan för att förbereda inför i morgon. hämta massor med teknik. åka till studentpalatset för att mingla med glöggande ssco. åka till evelina för att mysa med spännande ostar och tjejer från klassen. åka hem till gubbängen med ett red-head-kit skavandes mot höftbenet. mysa ner mig i sängen med marie och kolla på julkalendern. i love my life.


not that clever.

ja, jag kan erkänna att jag ibland är rätt förvirrad. där för lyckades jag idag stå och fibbla med volymknapparna på min nya fina iphone, utan att få något ljud. förstod inte alls varför. stängde av spotify, och satte igång det igen. höjde pch sänkte volymen. nada. gissa om jag blev förvånad över orsaken: lurarna satt inte i öronen. jaja. nu sitter jag på svt, igen. laddar över mina bästa klipp från datorn. en digital cv kanske vore något...


save the last day.

jag vill inte gå härifrån. men jag måste. jag måste lämna svt för min praktik är slut. mycket olycklig är jag. men jag hoppas på att få komma tillbaka, på ett eller annat sätt, snart. dansbandskampen for life.

fantastiskt att marie lyckades fånga precis när jag rättade till trosorna. i'm only human...

it's so on.

smilet sitter där det ska när paketet från asos hämtas ut. den stickade tröjan är antagligen det bäste köpet på åratal. passade perfekt med glöggmys och saffranskaka hos johan, claudia och baby stella. baby stella börjar få en liten, liten tand och gillar mig. på riktigt. usch. att små barn ska vara så beroendeframkallande.well i'm smiling all right as i'm picking up the package from asos. the cardigan i bought is just as gorgeous as i was hoping and went well with the muddled wine at claudia, johan and baby stella's tonight. baby stella is teething and liking me at the same time. gosh. who knew babies could be so addictive.

the entrepreneurs.


i'm a fucking alcoholic.

två pizzor. två hårstrån. tre gratis öl och en gratis pizza. my work there was done. länge leve kunden har alltid rätt.


sweaty bedtime stories.

kollade på the social network. höll på att somna hela tiden och uppskattade den därför inte lika mycket som jag hade gjort om jag inte hade varit vaken 24 timmar i sträck och enbart förkovrat mig 10 timmars sömn sedan i fredags. därför tänkte jag somna nu. i morgon ska det pitchas i skolan, då måste man vara pigg och på alerten! avslutar dagen med ett härligt klipp med thomas deutgen som sammanfattar hela dansbandskampen.


over and over.

dansbandskampen är slut. jag är slut. frukosten är uppäten och vi ska snart lämna best western och norrköping. men först ska bilen packas. hur det nu ska gå. i vilket fall som helst är jag toknöjd och är så glad över att ha träffat så många fina människor. ser fram emot att sluta skolan och komma ut och jobba! detta är det bästa som finns. jag har gjort min första, riktiga livesändning framför kameran. ett litet framförande kan tyckas, men ett stort steg för mig.


done and done.

om allt skiter sig ikväll kan jag iallafall luta mig tillbaka mot att jag var snygg. helena har gjort ett fantastiskt jobb!

fler bilder kan ni hitta här.


congratulations and celebrations.

studiomannen har blivit pappa pch scriptan fyller år. sen så har vi presenterat vinnaren i allsångskampen! heja och grattis och oj vad skoj!


it's time for the final countdown.

tidig uppstigning i vanlig ordning. men för sista lördagen på ett bra tag. ikväll är det final i dansbandskampen 2010. inslag ska filmas, jag ska få tv smink och så kör vi en favorit i repris. klänningen som kanske kommer att vara genomskinlig, vilket återstår att se. jag kör 10-minutaren på webben 19.50 för ana hinner inte. hon ska hallåa. nervös? ja. jo. vad tusan tror ni.
my girl is on the radio.

duktiga duktiga åsa pluggar i london och var i morse med på nyheterna i radion. lyssna på inslaget här och läs hennes blogg här. inspirerad, det blir man. go girl!

det är inte åsa på bilden men lik förbannat har jag lånat den från hennes blogg.

sing for me.

heldag i skolan med en snabb avstickare till kostymförråd och lunch på svt. hej och hå, som gunilla hade sagt. nu hemma en snabbis innan det är dags för opera med bästa kombon per. äntligen ska jag få höra honom sjunga på scen, och inte bara i duschen! i morgon är det final av dansbandskampen. jag är nervös. vad ska jag ha på mig. jag dör. men som sagt, hej och hå. nu kör vi! pang på bara! har ju trots allt kittat upp mig med sensodyne tandkräm, näsinhalator för att bli av med nästäppan och salivstimulerande tabletter för att bli av med muntorrheten. det ni!
why i love kodjo akolor.

dansband blir så mycket roligare om man spelar skinflöjt.


music made for friends.

gillar du våra vänners liv? gillar du musiken? då ska du lyssna på sweet chariots på spotify. fyra av deras låtar (so far) från albumet Beat Based/Song Centered/Spirit Led är med i serien. men på svtplay kan du även hitta låtarna med andreas mattson och niclas frisk i en alldeles fantastisk egen lista. tillsammans med sweet chariots då. så himla bra.burnt gingerbread do not make you nice.

marie bakar pepparkaksälgar och ett pepparkakshus. men hon bränner dem i ugnen och så är det fel på struten så kristyren blir inte som den ska. inte får hon lyssna på den musik hon vill heller. kan vara för att jag och per avskyr schlager. stackarn. hon måste avsky oss lika mycket just nu.so my lovely marie is baking gingerbread in the shape of elks and are trying to make something that is going to be a house. but she's burning them and the frosting is not turning out the way she wanted. and me and per won't play the kind of music she likes. mostly because we hate schlager. she must hate us just as much...

happy good looking new year.

ja nu skulle man kanske kunna tro att jag önskat mig en snygg man i julklapp, insett osannolikheten i denna önskan (frågade till exempel far min för någon vecka sedan om han kunde ta med sig lite serranoskinka och en snygg spanjor hem från spanien och fick ett nekande svar på detta) och istället gått och köpt mig en på internet. så är inte fallet. det är alltså inte mannen på bilden jag köpt utan tröjan. på asos. ska nämligen fira nyår i kläppen med goda vänner. och med tanke på att jag inte åkt bräda på 9 år förbereder jag mig istället för en massa after-ski och satsar på att vara snyggast på fjället.


sleeping alone at night.

ja jag sticker då inte under stol med att jag är sorgligt singel men kan ändå se vissa fördelar med det. till exempel så kan man lyssna på e.m.d's julskiva skithögt samtidigt som man diskar och sjunga med utan att någon behöver bry sig om det. sen så har jag ju en så härlig sovrumskompis som håller mig sällskap om nätterna. och vissa envisas med att sova med fienden, men jag sover minsann med stålmannen. night night!my missing piece.

min pusselbit är tillbaka från mexico förresten. känns väldigt bra.

bilden hittade och lånades härifrån.

well i'm not well.

händer inte så mycket på tillfrisknadsfronten. status quo skulle man kunna säga. inte nog med det har jag fått ont i en tand och ska till tandläkaren om en timme. aj redan. får nöja mig med över att vara glad att lillasyster varit här, vi har ju trots allt haft väldigt trevligt. och snart ses vi igen för snart är det ju jul. trots allt. alltid något.so i'm still sick. very, very boring. and frustrating. i should be working! oh well. little sister was here for a few days and we had a really nice time. and we will soon be seeing eachother again for christmas. that's something that is.

love life, fight cancer.

den har tagit många ifrån oss. den jäveln. men det finns hopp. hopp om att krossa den. den jäveln. därför tycker jag att vi ska älska livet. precis som emmas morfar sa. älska livet. sprid budskapet.the winner takes it all.

på lördag är det final i dansbandskampen. det betyder att min praktik här snart är över. känns väldigt, väldigt knasigt... men jag kommer att minnas det med stor glädje! heja mina kollegor och heja bästa webb-redaktionen. missa inte att kolla in finalen nu, kära läsare. jag ska göra allt jag kan för att trycka upp näsan i (webb-)rutan!

foto: marie olofsson/svt

if i were a boy.

min look-a-like no2 hittades precis på asos.com.


well well.

inte har jag blivit helt frisk inte. så stackars lillasyster har kanske inte haft den mest roliga storasyster att hänga med idag. men vi har iallafall lyckats äta lunch på formo romana, fikat på louie, louie och ätit middag på ho's. alltid något.


oh holy night.

vi är sjuka. lillasyster agerar hemhjälp. suck. men julkänslan, den sitter där den ska!


over and out.

hemma från norrköping. lillasyster kommer att sova bredvid mig i natt, och jag försöker att lugna halsen med lite te såhär innan läggdags. det har varit en hård dag och en hård kväll. men så är jag ju också en hård tjej. iallafall om man tittar på bilden nedan. som såklart är tagen av mästerfotografen marie olofsson.


i'm on. she's on. it's on.

jag och barata hänger lite på vip-hyllan. snart dags för näst sista programmet av dansbandskampen. pepp!

foto: marie olofsson/svt


hey little sister can i come inside, dear.

inte nog med att det är näst sista lördagen i nörrköping och att bästa karolina också jobbar idag så kommer den sötaste lillasystern hit med tåget om bara några ynka timmar! det, är vad jag kallar fantastiskt det.


and i will shine.

05:30. sovmorgon denna lördag alltså. med tanke på att allting tar dubbelt så lång tid att göra vid denna tiden på dygnet, känns det skönt att veta exakt vad jag ska ha på mig. byxorna och ringarna har jag fått låna att finaste fanny, och halsbandet är tingat av marie. kavajen är lånad från rekvisitaförrådet och passar perfekt. kommer bli hur bra som helst detta!


mucus schmucus.

underbara fredagskväll. har kommit på att om man tänder ett ljus så känns det inte lika ensamt att äta ensam. oj. jaha. nej men nu lyckades jag visst nysa och böja huvudet inåt samtidigt så att det stänkte slem över hela bröstet. kanske inte så konstigt att jag är singel ändå.what a lovely friday night. i've figured out that if you light a candle, eating alone seem less lonely. oh. isn't this great. just managed to sneeze and turn my head down at the same time so now i've got schmucus all over my chest. no wonder i'm single.

missing out.

ikväll spelar we are scientists på debaser. jag kan inte gå. för jag är sjuk. sen ringde marie och frågade om jag ville följa med på on stage i globen. hade varit kul, då det inte blev något med det igår. för jag var sjuk. och är som sagt det fortfarande så jag går inte ikväll heller. istället snorar jag sönder lägenheten och äter ett kokt ägg till middag.


with bags under my eyes.

kommer hem. stannar inne. myser filt. lägger te i påse. vatten varmt.


remember how much fun we had.

mitt i vintern öppnar jag upp mappen med alla bilder från allsång på skansen. jag och karolina skrattar och minns. kom sommar. kom nu!by accident i opened up the folder with all the amazing and fun pictures from allsång på skansen. god i miss summer. please come soon!

why i observe. part II.

"är det en vinöppnare du är i fickan eller är du bara helt korkad?" - klockan är 06:52 en söndagmorgon i november 2009.

very well but not by sitting down.

idag är jag glad att jag slipper cykla. att jag istället kan krypa ner i soffan och dricka min fantastiska huskur. måste bli helt frisk till på lördag. jag ska ju ha så snygga kläder på mig...i'm so happy not having to ride my bike these days. especially as i am now all curled up at home sipping on a cup of my miracle cure. need to be well til saturday...

so i woke up this morning and felt like shit. yup.

två saker som kommer att behövas denna torsdag:two things that will be much needed today.

why i observe. part I.

lovade att publicera mina bästa smygfoton. här kommer två.

"kvinna med liten hund i ryggsäck." - butik på götgatan i stockholm, mars 2009.


"darude med sandstorm. tur att hörlurarna läcker så alla får höra." - gröna linjen, stockholm, november 2009.


soundtrack of today.

lady sovereign - pretty vacant.

RSS 2.0