but first some contakt.

okej, vi börjar komma igång. innan kimikama blir det ett besök på fleming sommar! och spelning med contakt. har sett fram emot att få se dem live sedan de var med i vårt studioprogram i juni. verkar som att ett fåtal från klassen ska dit med, kul! vilken helkväll det kommer att bli!


come on kimikama.

lagar mat. moa kommer strax. får se vad som händer innan, men vid tolv drar vi till kimikama. kommer bli härligt drag. den ständiga frågan är klädval, men det får bli ett problem om en timme. peppar med...


you gotta wake up.

det blev inget orangeriet igår. eller något mellqvisthäng. istället blev det en spontan mecxican night hos sophia med margaritas, coronas, doritos (eller vad just dessa nu heter), guacamole, salsa, tequila, rich chocolate cake och mustacher. min mustach satt som en smäck, men nej, jag behöll den inte på när vi senare gick till berns. där var det pridefest för hela slanten och vi dansade till tre. nu är jag lite trött, lite sur för att det inte finns någon ledig tvättid men sjukt peppad på ikväll. men först ska jag sova tjugo minuter till.i need to wake up. but last night became a spontaneous mexican night at sophias. with margaritas, coronas, doritos, guacamole, salsa, tequila, rich chocolate cake och moustaches. we finally ended up at berns, and danced with gays, straights, queers and all types of fabulous people hanging out in stocholm this weekend for the pride festival. therefore i'm pretty hung over, but will get in shape soon.

hugs and kisses.

sophia har kommit hem. och idag ska vi träffas för första gången på nästan två veckor. med tanke på att vi träffas säkert fyra gånger i evckan i vanliga fall, kan ni säker förstå att jag tänker krama henne i tio minuter non stop. minst. minst tio minuter. sen ska jag försöka dra med henne till orangeriet och sen kanske försöka dra med henne till mellqvists. men bara kanske. för det blåser. och jag känner inte för att cykla i motvind. motvind är i allmänhet något jag ogillar.


fuzzy and dizzy but oh so happy.

ett glas vin. en god måltid. ett avsnitt av true blood. en soyalatte. en cigg. en magnum mayan mystica. en trist och ensam emelie blev en nöjd, mätt och belåten emelie. efter true blood blev det kärleksprat med sophia och imorgon kommer moah hem. på lördag ska vi dansa så att ögonen svider på kimikama med fredrik stjärne och på söndag ska jag vara så trött att mina ben enbart bär mig till sängen. bäst att sova nu, då alltså.

moonbootica - men of the future (kris menace remix)

soon my friend, soon.

this is for you my dear julia.


the very best - julia.

after work, please.

nej nu är jag trött på regnet. har suttit inne hela dagen och då jag blev dumpad av min date är jag nu sysslolös. måste finnas någon som skulle vilja ta en öl, tycker man ju. i vilket fall som helst har det varit en produktiv dag på jobbet. skönt!


laugh out loud.

vi har roligt på jobbet. inte nog med att vi kan skratta åt kvällspressen, ckickar vi runt roliga videos. denna får stå för frida:


ta-ra-pa-ra-ta-ra-pa-ta-ra-ta-pas.

tapas på ramblas med mamma och pappa. så himla gott. kommer helt klart att besökas snart igen. men först ska det sovas ut, sägas hejdå och jobbas. en vecka går så sjult fort. för fort. så fort att man inte hänger med. men vi har hunnit med mycket idag! vi har gått på guidad visning på svt (ja, jag var ju guide då, så det blev kanske inte så värst långt), myst på gärdet, spenderat nästan två timmar på tekniska museet, ätit på ramblas och promenerat med utsikt över årstaviken.tapas at ramblas with mum and dad made me so full i could barely walk the three kilometers from hornstull to skanstull. but i made it, and we have had three really nice days together. tomorrow they're going back home to laholm, and i'm left alone til moah comes back from norway. but am pretty busy at work (since i took the afternoon off), so i should be ok.

oh my love, you're so tired but you're awfully quiet .

när jag gick upp i morse var jag så trött att jag satte trosorna på fel håll fyra gånger. men till slut fick jag rätt på dem och lyckades även få på mig jeans och en tröja. mando diao var grymma igår, så, this is for my lovers.this mornig i was so tired i put my panties on back to front four times before i managed to get it right. mando diao were awesome last night...

sixteen and then some more.

en webbsändning, en webballsång, sexton blogginlägg och ett bildgalleri. och så en himlans massa facebookstatusuppdateringar och så lite twitter på det. arbetsdagen avslutad, femte allsång på skansen avklarat. grym känsla när man börjar få till det ordentligt, utan att vara jättenervös. lite nervös är man ju alltid, men det blir liksom bättre. nu har mamma och pappa stupat i säng, och jag ska göra det samma. imorgon är en ny dag.

absolut bästa bilden på marie. så himla söt! hamnade i bildgalleriet på studs!

mando diao.

jag behöver nog inte utveckla rubriken mer. den får tala för sig själv. jag är nöjd. solen skiner och jag är mätt. jag är glad. kaffet är gott och kakorna framdukade. livet på skansen en tisdag är minsann inget man klagar på.mando diao has arrived at skansen. must say that right now, life is pretty good.

lord of the bumblebees.

just det! tydligen så har mer eller mindre alla stackars humlor drabbats av en sjukdom som helt enkelt förlamar dem och sänder dem till en tragisk död på landets trottoarer. fick mig att tänka på förra årets nyckelpiga invasion. även om detta är mer tragiskt. för de dör, det gjorde inte nyckelpigorna.


good old times.

efter en heldag på jobbet har jag umgåtts med gamlingar en helkväll. missförstå mig rätt, jag har haft väldigt trevligt. en fantaskisk mor, en underbar far, en oersättlig extramormor och en förebild till faster. äter man gott och dricker gott, så blir man trött. så nu stupar jag i säng. allsång på skansen imorgon. mando diao kommer. behöver jag säga mer?!have had the most wonderful evening at my grandmother's place. well, she's not really my grandmother, but i call her that anyways. mum and dad and my aunt were there too, and after a nice meal and a few glasses of wine we are now off to bed. very tired. and tomorrow mando diao are coming to allsång på skansen. well excited!

at least it looks vintage.

jag köpte en fantastiskt snygg väska i lördags på myrorna i halmstad. tyckte att den var i väldigt gott skick, även om den såg väldigt gammal ut. skoja inte att jag blev lite, lite besviken när jag hittade såväl mobilficka och h&m-lapp i den. suck. jaja, den ser som sagt vintage ut. och den är fortfarande skitsnygg.


sweet face.

såg kick-ass på vägen upp. egentligen är aaron johnson påtok för söt för min smak, men när han var sönderslagen och blodig kunde jag inte låta bli att bita mig lite i läppen. killen är född 90. suck. lite för ung kanske...


mika vs. red one - kick ass (we are young)

aaron johnson is really too much of a pretty boy, but all messed up and bloody in kick-ass, i can't help but bite my lip. yum.

sthlm.

tillbaka i stockholm. med mamma och pappa. lite semester för dem, och så allsång på skansen på tisdag. mamma gillar jonas gardell och blev jätteglad när jag berättade att just han skulle komma just när de skulle gå. men först ska vi sova. trafikolyckor orsakar långa köer. långa köer sätter mitt tålamod på prövning. prövningar är inget jag är i behov av just nu.just got back to stockholm. it took ages to drive here. due to accidents and massive ques. anyways. mum and dad are here til thursday. just for a short vacation. fortunately the weather seem to shape up from tomorrow onwards. sweet.

going back.

sådär ja. några bilder uppe. men nu kom faster anne så jag, mamma och pappa packar in oss i bilen med henne. mot stockholm!

bästa bilden på bujar.

living life like you should.

fabulous weekend. fabulous friends. fabulous family.there will be more.

vi spelar spel. med andra ord, heter spelet. det är så jäkla kul. speciellt när man spelar med folk som har svenska som andraspråk. och med mamma och lillasyster. och pappa, för del delen. pappa och jag klarade "facebook", vilket kan anses otippat. imorgon kommer det bilder från dagens fotande. promise. för nu ska jag fortsätta spela. för övrigt skickar jag många tankar till tyskland i detta nu.tomorrow i will post more photos from today's photo sessions. but right now we're playing a parlour game called "with other words". may seem easy, but it's not. and even if it's fun, most of my thoughts goes out to germany right now.

country side session.

ut i åkern med dig! skjorta köpt på offside i laholm (vila).


why we watch true blood.


i won't lie i thought of you when you weren't around.

körde bil och hittade ett case med gamla cdskivor. en med the spinto band. hade glömt bort dem. sökte på spotify. de har släppt "nytt". fint. även om jag gillar det gamla mer. inte lika mycket som jag gillar liten, men ändå.the spinto band - summer grof.

was driving around earlier and searched through the glovebox. found an old case with old cd's. found the spinto band, had totally forgot them. found their "new" album on spotify. nice. even if i like the old one better.

attached.

söta syster. söta ringar. cute sister. cute rings.


screamin' for ice cream.

jag hatar att vara hemma. eller hat-älskar det är nog en bättre beskrivning. för jag åker alltid in till laholm, och hamnar på offside. ikväll köpte jag en leopardmönstrad beige skjorta, och la undan en massa grejer jag tänkte köpa imorgon. satan. shopaholic på hög nivå. men snygg, det blir jag. bild på skjortan kommer imorgon, nu kommer bilder på när vi svullar glass. lakritsströssel är sjukt beroendeframkallande. sköna beats med, för den delen.silent servant - murder murder

as soon as my set my foot into offside (a clothing store in laholm) i see beautiful things. things i want. and if the sale is on, i loose my mind. tonight i bought this macnificant leopard patterned beige shirt, which i will post photos of tomorrow. i also left a few things on hold to go back and buy tomorrow. anyways, these are pictures of me, sis and her bf stuffing ourselves with ice cream. licorice sprinkles are higly addictive.

it's just the dawning of our love.placebo - i feel you (depeche mode cover)

we rock. we rock hard.

äntligen hemma i mellbystrand. äntligen hemma hos mamma, pappa och lillasyster. tydligen så kallar de mig för auscwiz-ungen för att jag på en bild med mitt rakade hår ser ut som en sådan. tack som tusan sa jag men antar att man inte kan gilla allt. "huvudsaken är att du gillar det", sa dock en förståndig lillasyster. vi har haft en fantastisk dag i moheda och växjö, och vi har verkligen fått tag på det absolut bästa brudparet. vi rockar stenhårt.have had an amazing day in moheda and växjö. the couple we have chosen to get married at allsång på skansen in two weeks are such a nice couple. now i'm finally at mum and dad's. sweet.

road trippin'.

nu är jag trött. tröttare än tröttast. har packat väskan för att imorgon dra till moheda och växjö med bästa redaktionen. allsångs webbredaktion. efter att vi filmat inslag åker jag vidare västerut. hemåt. till mamma och pappa. och lillasyster. en helg i mellbystrand, med sol och bad. precis vad jag behöver!tired. like, deadly tired. off to växjö and moheda tomorrow with work. then to my mum and dad for the weekend. just what i need. some time off.

shutting up.

tystnad. vi har suttit i tystnad i tre och en halv timme för att få upp alla klippen, jag och linn. webballsången är klar också, så nu får ni minsann gå in på webben och kolla vad ni missade igår! bästa klippet får ni dock här:i have, seriously, working my ass of all morning. just took a break for some lunch, but now i'm on it again. so even if you don't understand the written words, you better check out the website and the clips from yesterday. or use google translator.

might be holding your hand, but i'm holding it loose.

jag lyssnar aldrig på radio. ännu mer sällan på nrj. men när jag cyklade hem inatt gjorde jag det. och satan vad fort det gick. fastnade för denna låten. stenhårt.


wasted.

jag har druckit en öl. på det blev jag typ full. kan bero på att jag är helt slut, och har cyklat hem. en mil på morgonen är ingenting, men en mil mitt i natten är långt. nu ska jag sova. bilden nedan togs när jag tatuerade mig. galet.i feel drunk. had one beer, and had to struggle getting back home on my bike. might be cuz i've had an amazing night at work, an amazing but hardass night at work. salem al fakir killed. i adore him. and oskar linnros was great. even if he's short. i love my job. the photo above was taken this sunday when i had the tattoo done. crazy.

get set.

dagen går så himla fort. som tur är skiner solen mest bakom molnen, och det är inte lika varmt som det brukar vara. skönt. just nu repar salem, och jag sjunger med. han är bra fin han.a few hours left. salem al fakir just entered the stage to rehearse. i like him.

timo tonight if you're not singing with me.

ikväll hade jag tänkt mysa med oskar linnros. kanske. som sagt. han är rätt kort. men ni som dissar allsång på skansen av någon konstig anlednign borde kolla in timo räisänen på gröna lund. innan 18 kostar det bara 90 spänn att gå in. å andra sidan ska salem köra min a-b-s-o-l-u-t-a favoritlåt i webballsången och det bör inte missas. nu, jobba blogga jobba blogga.ok so salem al fakir is performing my a-b-s-o-l-u-t-e favourite song at webballsången that you can watch on our webbsite at 9 pm tonight. you better watch it. i am. but first, work work work.

killing no pain.

jag åt en halv pizza. och drack två folköl. resultat: tjock och kissnödig. det var en riktig pärs att cykla hem måste jag medge. men envis vinner. om inget annat så sparar hon pengar. kvällen har spenderats sittandes i vitabergsparken och gåendes läng söders gator. söder är fint. även om tatueringen värker. och man är kissnödig. och dehär bilderna som jag puckat nog raderade saknar ni nog inte så mycket ändå. men om ni gör det så lovar jag att ladda upp dem snarast.


Toots and The Maytals - Water Melon

managed to delete a few photos. i'm such an idiot. but i will try and locate them and post them soon. but til then, i'll try and post some new ones. and since tomorrow's tuesday, i probably will post mostly sweet sounds.

tiny little details.

i lördags gick jag hemifrån utan att ta på mig mina ringar. jag kände mig naken. favoriten är den med hjärtat och små stenarna. love it. från primark, london.any minute now.

snart kommer oskar. linnros, alltså. anna-karin frågade om jag var nervös. jag ljög och sa att jag inte var det. för lite nervös är jag. men mest njuter jag av att känna hur det sticker lite på ankeln... idag har jag denna låtan på hjärnan. skönt. verkligen.my gosh. oskar linnros is soon here. i'm getting slightly nervous. might just focus on the song that's stuck on my mind. even if it's a song you kind of don't want stuck on your mind...

you gotta love feet.

när nicke gick på den tredje och sista foten påpekade han att han faktiskt inte gillar fötter. så vi får väl vara glada att han höll ut. jag var andre man ut, som kvinna då, och grinade minst. plätt lätt, nemas problemas, no pain. och fint blev det. min andra tatuering. redan sugen på en till. och med tanke på hur spontan denna var dröjer det förhoppningsvis inte tio år tills det är dags igen.it kind of didn't hurt. at all. sure, it wasn't comfortable, but i didn't whine what so ever. i said "fuck" twice, and "cunt" once. but that was about it. i love it.

rebel rebel.

om någon timme ska jag göra en sak som jag gjorde för exakt tio år sedan. resultatet får ni senare ikväll.david bowie - rebel rebel.

radio gaga.

vilken kväll det blev igår, ändå. trots att jag var lite bakis lyckades jag klämma ur mig de sista dropparna energi och dansade till grym dupstep på pluto efter att ha träffat en viss amerikan på kauken. alltid spännande när man träffar folk man inte träffat på länge och blir lite förvånad över sin spontana reaktion. i detta fallet var det total glädje. i vilket fall som helst har vi idag varit bakis, lyssnat på en riktig radio och bakishängt på skinnarviksberget. men nu, blir det att redigera en bröllopsvideo. brrrrap-ap-ap-ap-ap!pretty hungover. but nice hungover. hungover in the godd way whan you're just a bit tired and can allow yourself to just do nothing and hangout with good friends in the park.

for men.

svettigt. det är så kvavt att jag egentligen bara vile stå kvar i duschen, i det kalla vattnet. men icke. jag fick hoppa ur, och istället hoppa i kläderna som bestämts till kvällens dansande. dessutom har jag införskaffat en snyggt läderskärp på h&m's herravdelning. 10 kronor. jo jag tackar jag.bought this belt at h&m for 90p. very nice. now i'm off to get ready for tonight's fun and games.

here we go again.

härlig kväll på landet. mycket skratt, mycket sång och god mat. och vänner. och öl. har precis lyckats få i mig lite frukost och skall nu (intresseklubben bör greppa pennan) åka in till stan för att köpa en ny mascara. ikväll blir det dubstep och drum 'n' bass på hemligt ställe med åsa och malin. kommer bli grymt. peppar lite med en remix av en redan favoritlåt.last night was amazing. went to the countdyside with a few friends to have a bbq, drinks, laughs and sing songs. summer sure is sweet. tonight i'm of to a drum 'n' bass/dupstep club with åsa and malin. should be amazig too.

off to the countryside.

en hel dag på jobbet orsakar abstinens. botar den med en helkväll på landet. ekerö, för att vara exakt. med vänner, öl, vegetarisk knytis och nya, fina tröjan från (hör och häpna) gekås!


thirty three kilometers.

när man har cyklat tre och en halv mil får man:when you've covered thirty three kilometers you are allowed to treat yourself with the above.

bubbles.

när jag cyklade genom stan var luften kvav. linnet klibbade mot ryggen och myggbetten klide värre än för en timme sedan. jag längtade life efter emma och julia och blev sådär härligt pigg i magen av att tänka på fina minnen. sen så är det sommar. det är verkligen det. och när det är sommar ska man lyssna på skön musik. och cykla runt utan mål med vänner. och blåsa såpbubblor.


oh baby.

här är hon. världens sötaste baby stella. hon trivdes ganska bra i mitt knä. påpekade varken frisyren eller det faktum att jag antagligen luktade lite svett. jag har cyklat som en galning. från gubbängen till svt, från svt till västerbroplan, från västerbroplan tillbaka en bit, sen tillbaka till västerbroplan och sen till medborgarplatsen. förhoppningsvis skall det redigeras bröllopsfilm ikväll med en bestman jag aldrig träffat förut. spännande. en öl på det? ja antagligen. och sen cykla hem. vem behöver sl-kort i detta vädret?this is baby stella. she's amazing. i love her and her parent to bits. and see, she doesn't care about my new haircut what so ever! i've been riding my bike back and forth through the whole city. who needs a busspass when the weather's like this?

perfection.

oh. my. god. vilken röst. jag får gåshud...


working hard.

sitter på jobbet och skriver en artikel om det brudpar som skall gifta sig, i direktsändning, i allsång på skansens extrasändning den 10 augusti. de är hur söta som helst och såklart snornervösa inför detta. tror jag det. jag hade kissat på mig. i vilket fall som helst är det skönt att kunna ha uppsatt hår. även om jag dragit mig lite för det. och chefens reaktion blev just den jag trodde: "men vad har hon gjort?!" sen frågade hon om hon var tvungen att säga att hon tyckte det var fint. hon är härlig, men ärlig min chef.at work, showing off my new haircut. my boss shouted: "what has she done?!" - kind of the reaction i expected. anyways, better finish my article...

they used to be together.

jag tänker inte gå in i debatten huruvida oskar är bättre och daniel härmas, eller om det kanske bara är såhär det blir när man gjort musik ihop för någonstans måste det ju komma ifrån. men, de låter likadant. ja, det gör de.
daniel adams-ray and oskar linnros used to produce together, and got famous by the name "snook". now they've split up, they stil have the same sound. in sweden people will be talking all summer about who's done it best and who hasn't. i don't really care. but it's quite funny how these two songs sound exactly the same!

no need to starve.

jag skäms inte när jag fyller lunchlådan till max i svt's restaurang. fattig student, med öga för bra mat till bra pris. en lunch att ta med kostar 67 kronor. för mig räcker det till hela tre luncher. jojomen. i vilket fall som helst har linn och jag lagt upp alla klipp på webben nu, och jag skall strax skriva dagens andra blogginlägg. sköna onsdag!

såhär ser en taxi ut när jag och frida stuvat in all teknik. och två cyklar. och frida.


the storm from last night is over. all the clips from the show can now be seen on the website, since me and linn really have done our job properly.

fifteen minutes.

snart dags. femotn minuter kvar tills webbkameran slås igång. jag är som vanligt nervös. men peppad. men nervös. men peppad. och solen skiner. härligt! ni som missar allsång på skansen missar ett sju dundrandes program. movits! kommer att rocka satan. som sagt. you snooze you loose.

read it.

ja som ni vet så överger jag ju denna bloggen idag för att istället blogga på allsångsbloggen precis heeeela dagen. checka in!


tuesday lover.

jag önskar att det vore tisdag hela veckan. marie (p2) kom precis med en macka och kaffe till mig. och snart kommer movits! och jag har lyssnat massor på dem och är så härligt taggad inför ikväll att jag inte bryr mig det minsta om att jag visa trosorna för halva stockholm när jag cyklade med klänningen utanför sadeln imorse för att inte svetta ner den.if only everyday could be tuesday. i looooove tuesdays. marie just brought me a sandwich and some coffe, and soon movits! will be arriving and i've been listening to them all morning. stay in school.

free at last.

ibland behöver man bara känna sig lite lite instängd för att verkligen kunna uppskatta den lilla fritid man har. den lilla fritid jag har haft ikväll har jag hängt med moa, ätit god mat, unnat mig en halv glass och lyssnat på ruskigt skön musik. imorgon kommer jag känna mig ännu friare när jag cyklar till jobbet. det ni, är frihet det. tycker jag iallafall. nu blir det ett avsnitt av true blood innan sovdags.

ibland är han snygg, ibland inte...

bild lånad härifrån.

love the fact that tomorrow i'm gonna ride my bike to work. riding my bike makes me feel free. it really does. but before bedtime i'm gonna watch the fourth episode of true blood, season three. our fabulous alexander skarsgård isn't really my type. but in this picture i like him.

put it up.

det skönaste jag gjort idag: satt upp håret. börjar bli mer och mer van vid att se mig själv i spegeln.check this out.

moah spelade precis janelle monáe för mig. vilken tjej. gilla. gilla starkt!


rip it off.

slängde upp alla fönster. slet av kläderna. satte på soundtracket till the talented mr ripley. höjde ljudet. hoppade in i duschen.

bild lånad härifrån.threw the windows open, tore off my clothes, put on the talented mr ripley soundtrack, pumped up the volume and jumped into the shower.

it's getting hot in here.

på skansen. här är så varmt. hett skulle man kunna säga. inte bara för att det är nästan 30 grader, utan för att christopher o'regan har kommit hit. han är fin han. får nog ta och svalka mig med en kopp kaffe...


smygfoto.

the man on the picture is christopher o'regan. he's swedens hottest historian. and he's at my work. i can feel so lycky...

hello friend, i've missed you.

jag har saknat solen, och solen verkar ha saknat mig med. den sken minsann på mig hela dagen. sen så vann spanien. helt okej helg, enkelt sammanfattat.translation might not be needed. picture speaks for itself.

hittin' the road.

sommar. härliga sommar. varma härliga sommar. varma härliga sommardagen spenderades på lilla essingen. jag har badat. jag har även vridit axeln ur led, poppat tillbaka den igen, solat, fotat, läst elle, ätit glass och myst hela dagen. nu blir det fotboll hos baby stella. go spain!


summer! thank god you're here. today i've been swimming, sun bathing, managed to dislocate my shoulder and then pop it back in place. but it's been a very nice day. now, time for soccer. go spain!

miss-match.

solen steker. satan. det är verkligen varmt. yr.no säger 30 grader. jag säger hoppa i vattnet. blir ingen skärgård idag, men förhoppningsvis ett härligt fredhäll. missmatchar absoluta favorit överdelen med absoluta favorit underdelen. blek? jo, jag vet. men jag ska göra något åt saken nu.it's so hot. too hot. need to cool down. will do so, in fredhäll. missmatching my favourite top with my favourite bottoms. will sort out tan soon. promise.

how bad is it.

se, värre än såhär är det inte. plus att jag inte har håret sådär uppdraget med handen hela tiden, utan istället tänker jag inte skylta med rakningen. den ska få skymta fram lite då och då. fint. jättefint. speciellt när det växt ut lite. nu ska det förfestas med lemur, linnéa, gabbe och david innan det ska promeneras bort till tallkrogen där vi firar bea's 20-årsdag! pepp!see, it's not that bad is it? just very schort, but very cool. and no, i'm not gonna walk around showing it off with my hand lifting my hair up. it's just gonna be there, and show when the wind is blowing. nice. very nice. very short, but very nice. now, time for beatrice's 20th birthdayparty! whoop!

shaved.

ja jag har rakat av håret på ena sidan. det blir så när munnen helt plötligt blir för stor och stjälper ur sig fler löften än i sig klunkar öl. jag ska bara vänja mig. det är fint. det är det. men kort. men fint. men, som sophia menar, vad ska mina föräldrar säga. jaja, bild kommer senare i eftermiddag. först ska jag lyssna på lite godnattmusik och sova i en halvtimme.

bild lånad från cdon.com.


hm. i kind of shaved a part of my head this morning. at 5 am. felt very wierd, but in a good way. woke up a few hours later hoping for it to have been a bad dream. it wasn't. i'm still partly shaved. and it still feels wired, but in a good way. i'll get used to it. will show picture later.

today i like.

det härligaste med sommaren är att låta axlarna vara bara, och istället låta håret värma dem om det skulle bli kyligt. därför är det tur att mitt hår idag valde att inte krångla med mig. i eftermiddag blir det after work med fina marie från allsång på skansen.today i like my hair. it's kind enough to warm my bare shoulders when the office gets too cold, and also look pretty nice even tho i haven't washed it since yesterday.

movin' it with movits!.

på tisdag kommer movits! till allsång på skansen. frida, robin och jag konstaterar att vi kommer att jubla när de går på scen. härligare och bättre svensk musik får man leta efter.next week allsång på skansen will proudly present movits!. i'm am so in love with these guys. listen, and you will be too.

happy birthday sistah.

idag fyller min vackra, begåvade, underbara, fina, härliga, gulliga, duktiga, snygga, grymma, fantastiska och kärleksfulla syster 23 år. grattis sötnos!


my music.

just nu lyssnar jag på nada surf. typ hela tiden. en typisk fas, skulle man kunna kalla det. fint är det, iallafall. och fint är precis vad jag behöver. nu blir det sömn innan sista arbetsdagen för denna veckan.


bild lånad härifrån.

nada surf - the film did not go round.

i need water.

jag och moa har länge surat över att det inte finns någonstans att bada nära oss. men så hittade vi hökarängsbadet. det tar sju minuter att cykla dit. sommarkvällarna är räddade!me and moah finally found a place to go swimming close to our place!

hangout.

i eftermiddags efter jobbet köpte jag och sophia pizza och softade i vitabergsparken en stund. innan dess fotade jag loss i hennes lägenhet. sophias lägenhet är som en upptäcksfärd och varje gång jag kommer dit hittar jag något nytt att förundras över och beundra. jag beundrar sophia, men hon är ju nästan allitd där. så det är ju inget nytt.i love hanging out a sophia's place. it's like going on a treasure hunt. new things to discover every time i'm there... we've been hanging out having pizza in the park. lovely!

young dad.

fick precis bilden till vänster vidarebefodrad av min pappa. året är 1974, och han är 25 år gammal. precis som jag är nu. pappa upp i dagen?

pappa 1974                                           jag 2010                                               pappa 2010

 

my dad just e-mailed me this picture of him from 1974. he's 25 years old on that picture, the same age as i am now. i guess you could say i'm daddy's girl...

 


coffe break.

det bästa med att jobba är (ibland) att få rast. speciellt när det vankas fantastiskt gott kaffebröd. mmm... ja mina muffins var såklart uppskattade de med!we eat a lot of cake at work... period.

perfection.

idag fyller mamma år. gissa om hon hade blivit stolt om hon sett vad jag lyckats med: helt p-e-r-f-e-k-t-a kladdmuffins. imorgon ska kollegorna få smaka. men först ska chokladsåsen på...


nada surf - weightless.

just made the most perfect muffins. my colleagues are gonna be so happy tomorrow.

what we like.

här på redaktionen jublar vi varenda gång de puffar för oss på ettan. alltså länkar till oss på förstasidan på svt.se. självgoda? närå, bara lyckliga över att jobba med bästa produktionen! för övrigt går det nu att se hela program 2 på svtplay.tired happiness.

helt slut. helt slut och trött men på ett så fantastiskt sätt. inte ens en enträgen mensvärk kan få mig på dåligt humör idag. något som får mig på riktigt bra humör är marika willstedt och willecrafoords framförande på extransändningen i allsång på skansen. även om man, som marika sedan påpekade, inte kanske tvunget ska ta texten vid orden, utan se till helheten...


fabulous feeling.

vilken härlig sändning! trots regn och sackande uppkoppling hade jag det hur bra som helst. och vilka framträdanden! folk får säga vad de vill, men allsången bjuder verkligen på fantastiska framtädanden från artister som passar alla. gammal som ung. nu ska jag njuta det sista av lillasysters sällskap innan hon och pojkvännen åker till arlanda och sedan vidare till tunisien. inte alls avundsjuk. faktiskt.


foto: jag/svt

what an amazing evening! the artists did a great job, and so did the team. as usual. fantastic. in a few, my sister and her boyfriend are heading off to arlanda airport and then tunisia for one week's vacation. not jealous. at all. really.

my sweetest things.

lyckades övertala lillasyster och henne bf att vara med i allsång på skansen. söta var de!managed to convince my sister and her boyfriend to be on the show. success!

less than an hour.

snart kör vi igång med program två av allsång på skansen. ni som tittar på webben kan titta efter mig vinkandes in i backstagekameran. linslus som jag är. nu ska jag försöka äte lite. men man är liksom inte hungrig. det är bara fullt med fjärilar i magen...less than half an hour left 'til the show starts. getting slightly nervous...

ready for work.

fina kjolen åkte såklart på. det är ju allsångstisdag! kjolen är köpt på stadsmissionen för trettiofem kronor.on my way to work. since i rarely dress up these days, tuesdays are my favourite days. today i'm wearing a new skirt i bought second hand, very cheap. but very nice.

good night.

ikväll har jag myst med sophia och masserat hennes händer. och kollat på flight of the conchords och arrested developement. och lyssnat på imogen heap.tonoght it's been me and sophia all night long. we've been holding hands, watching flight of the conchords and arrested developement. and listening to imogen heap. how lovely.

like i love you.

söt-eric river av något han anser vara några "snygga och sexiga dansmoves".visitors on the website voted for eric saade having to show us some sexy dancemoves.

too much food on my plate.

igår åt jag burger king till lunch, max till middag och idag skansen hamburgare till lunch. men med tanke på att jag cyklade 1,1 mil till jobbet idag så måste det ju vara okej.


no air.

jag är nog en utav få som jublade lite inombords när jag vaknade idag. kan vara för att jag har världens härligaste jobb just nu. bestämde mig även för att cykla till skansen idag, och trots dålig luft i bakdäcket och växlar som krånglade kom jag fram i tid. så härligt att cykla på morgonen! då vi får besök av the ten tenors, lyssnar vi såklart på down under med men at work. nu ska jag ut och fota lite till bloggen.
rode my bike to work this morning. very lovely ride, even tho one of the tires was almost flat. at skansen today, preparing for tomorrow. the ten tenors are one of tomorrows guests. therefore we're listening to men at work - down under.


tout finira comme je l'ai prédit.

stockholm igen. hektiska helger känns aldrig som helg på riktigt. att sova i bilen är inte min grej, men idag var det skönt. för jag har nässlat mig på hela vänsterbenet och det kliar nått så förbannat. längtar till imorgon. skansen. härligt!nada surf - bye bye beaute.

fabulous hangover.

det kostar att ha en fantastiskt trevlig kväll. efter en grymt god middag, öl och härligt utomhushäng med människor jag sällan har nöjet att umgås med betalar jag med en ruskig huvudvärk. men det var det värt. toppar bakfyllan med att åka till ge-kås innan det är dags att röra sig mot stockholm. hur tusan ska det gå...

söta damer roade mina föräldrars gäster för helgen.

snapsvisorna var givna.

pittögd pensionär.

som det ska vara.

ena födelsedagsbarnet vid grillen.

hungriga gamlingar.

vackraste omgivningen.

glada tanter.


last night was fabulous. met loads of friends i hadn't seen for ages. good fun. today i've got the hangover from hell and are not looking forward in sitting in a car for six hours getting back to stockholm...

old lady.

gör mig iordning för fest. marcus och kim fyller 25. vi börjar bli gamla. detta firar vi med att klä oss som pensionärer. vi ser inte kloka ut, emma och jag. men vad gör man inte...on my way to a couple of friends 25th birthday party. dressed like a pensioner. i'm so not gonna get...

summer come walk with me.

mellbystrand. cykel. lillasyster. fina vänner. sol. strand. sommarens första dopp.


very well breakfast.

sommarfrukost med familjen och våra sommarvänner denna fantastiska sommarmorgon.


let's go to the beach.

hemma. hos mor och far och lillasyster. bilresan tog en evighet, men det är för att nissastigen kan vara den absolut tråkigaste vägen att köra. efter lite mat i magen är det dags att somna. spenderar hela morgondagen på stranden. bättra på den just nu nästintill obefintliga brännan. härligt!


i wanna go dancing.

jag saknar måndagsklubben när den var som bäst. jag saknar dans hela natten tills fötterna värkte. jag måste komma igång med mera klubbande. mera dansande. har lyssnat sönder vitalic's gamla album från 2005. speciellt la rock 01. så grym.

bild lånad härifrån.


hello halland.

tre timmar kvar på redaktionen. sedan blir det en liten road trip med glüsner och ett gäng skönt folk ner till finaste västkusten. stranden hela dagen imorgon, och sen 25-årsfest på det. hääääääärliga mellbystrand!


time for contakt.

äntligen är den klar. inspelningen av när contakt spelade i vårt pilotprogram för soundcheck. jag skojar inte. killarna är grymma. visst, det är filmat i 4:3, men det spelar ingen roll för de är typ bäst iallafall. finally! this video is from out studio programme that we worked on soooo hard for weeks. the guys in contakt are really talented and i'm sure their career will hit off properly very, very soon.

mind control.

en trött emelie har nu packat inför hemfärd till la imorgon. dessutom har jag sett shutter island med leonardo dicaprio. jag erkänner. jag fattade inte riktigt slutet. men den var väl, bra. typ. just saw shutter island. must admitt, i didn't get the ending. but i guess it was quite good anyways.

go study.

ojdå. gjorde veckans allsångs quiz, och behöver visst plugga på lite om nästa veckas artister...got 5 out of 10 questions right about next week's artists on allsång på skansen. so not ok. need to do my homework...

cake.

vi firar att första programmet gick som en dans, och lite annat, med en fantastiskt god jordgubbstårta!strawberry and whipped cream sponge cake at work. lovely...

RSS 2.0