could you please take a photo?

idag har jag myst med london. sjalv. finns inget battre.

turist.
chinatown.
so soho.
ensamfika med absoluta favoritbakverket: chinese donut.
jatte turist.
hela london ar invaderat av elefanter.
harlig fargklick pa carnaby street.

wax on, wax off.

tro det eller ej, men det jag sett fram emot mest med londonbesoket var att fa mina bleka ben vaxade. slangde in en brazilian pa det, men blev inte mer an 300 kronor fattigare. prisskillnaden ar lojlig. i vilket fall som helst har det varit varmt och skont, och jag och johanna fick en skon morgonpromenad fran chalk farm till soho. jag drog vidare till kilburn och skonhetssalongen jag brukade ga till. givetvis kunde jag inte halla mig ifran primark, utan spenderade latt £65 pa en timme. mycket fint. bilder kommer senare. eftermiddagen har spenderats i crystal palace park, och medans kidsen ska somna, vantar jag pa att jag och kusinen med fru ska bestalla lite indiskt. hungrig som fa efter langa promenader. harligt!

camden lock. good old camden lock.

frukost pa pret. good old pret.

snygga skyltfonster pa selfridges. good old selfridges.

harlig dinner date i parken med skona sma barn. mysigt!


and then i arrived.

framme i london! har sovit som en prinsessa i baddsoffan hos johanna. nu ska vi promenera in till stan. hon jobba, jag shoppa. solen skiner och rent allmant ar allt toppen!
nyvaken och extremt kaffesugen. johanna fixar biffen.

and then i left.

sådär ja. givetvis har jag på min mina finaste favoritbyxor. jag gillar att klä upp mig lite när jag ska ut och flyga. vet inte varför, det bara är så. var bara tvungen att ta på mig hjärt-berlocken jag fått av min faster. den, precis som hon, ligger mig varmt om hjärtat. nu bär det dock av mot söder för en snabb fika innan middag hos sophia. sen blir det att åka flygbuss ut till skavsta. lovely!


new look from new look.

ni som inte fattat vad jag ska göra ska få en uppdatering här: mysa med kusinbarn och s.h.o.p.p.a. budgetshoppa, såklart. bland annat tänkte jag spana in dessa fina saker på new look.



it's london time.

ooooohhh, vad jag är peppad! taggad, och peppad. galet pigg efter en fantastisk frukost på det lokala lilla fiket på hörnet här på gärdet. har hunnit köpa flygbuss biljetter, kolla upp tåg, skicka lite mail och skall nu skriva en att-göra-lista till studiogruppen. måste hjälpa producenten carolina nu när jag ska vara borta så många dagar. hela fem dagar (eller ja, fyra hela dagar) skall spenderas i london. kommer bli så härligt. antagligen mindre bloggande dock, men förhoppningsvis desto finare bilder nästa vecka. jag lämnar datorn hemma. ångest.

jag och malin plockar hem våra pojkar. året är 2005.

block party - banquet.


in the middle of caos.

mitt i all förvirring och förtvivlan får jag denna video skickad till mig. mitt i all förvirring och förtvivlan verkar det lösa sig. för att det finns så fina människor där ute, och för att jag har världens bästa låtsaskusin. på fredag har jag redan bokat in dinner date i parken med mitt söta kusinbarn efter att han varit på dagis. bara en sån sak. vad var det vi sa? det löser sig.


loosing my mind.

jag får panik. jag åker till london imorgon. och jag kan inte längre bo hos min kära vän anna. jag är alltså åter igen hemlös, i london. detta vållar mig stor oro och jag är i detta nu väldigt nervös över hur det skall gå. första natten får jag lov att sova hos en söt johanna, men efter det, ja, det vet jag inte riktigt. jag säljer mig nu på facebook till högstbjudande. erbjuder även choklad i utbyte mot sängplats. det går sådär. men i vilket fall som helst lyssnar jag på musik jag lyssnade på när jag bodde där. i london alltså. för många år sedan. tankarna bara far runt i huvudet. men jag har fått höra att det löser sig, för det gör det alltid?


härliga dagar med vinlunch minns jag gärna.

filled with air.

just nu är jag inne i en glad period. för någon månad sedan var jag sjukt deppig, men känner äntligen hur frisk luft börjar fylla mina lungor. hur solens strålar faktiskt piggar upp, och hur människorna omkring mig ler. ler och kramar. mig.


min absoluta favoritbild just nu. från lelove.

distant from other interests on your favorite weekend.

idag har det för ovanlighetens skull varit trevligt att åka tunnelbana till skolan. dessutom har jag hittat ett perfekt sätt att peppa igång mig under den 30 sekunder långa hissfärden upp till skolan. jag lyssnar på phoenix - lisztomania, och dansar loss. men bara om jag åker ensam. funderar dock på att få fler att dansa lite i hissen på mornarna. kanske skulle ge mig på de stackars människorna som idag kommer till skolan för att genomgå samma tortyrliknande intervjuer jag genomgick för ett år sedan. vi har fått stränga order om att sköta oss. det vill säga, inte låtsas att vi är cp eller väsnas överdrivet mycket.



det är inte classixx mix jag brukar dansa loss till egentligen, men det går också bra.

it takes a road to go nowhere.

snart dags för lunch. och inte vilken lunch som helst, utan lunch på kungliga tennishallen. den ni! för övrigt gick jag till skolan lallandes på life is wonderful med jason mraz. snacka om att fyllas med sköna känslor när man lyssnar på den låten.


jason mraz - life is wonderful. (det är alltså inte björn jag ska luncha med.)

i miss you.

lite nostalgi, lite saknad och lite kärlek såhär på morgonkvisten.


i wanna give you the world if you just hold me tight.

idag har det varit en sjukt frustrerande, jobbig, irriterande men ack så förlösande dag i skolan. jag säger bara, skam den som ger sig. en annan som inte ger sig är stella. pappa johan vänder henne så att hon ligger på mage, och med sina smala, vackra armar lyfter hon överkroppen lite och sträcker på nacken. som att hon stolt vill visa att "kolla pappa, jag kan, jag kan!". hon är så fin. bästa stella.



ida maria - stella. (texten i låten har inget med bebisen på bilden att göra)

one single thing on my mind.

dethär med att vara singel kan vara bra knepigt ibland. dethär med att lära känna en ny människa kan vara knepigt ibland. dethär med att bli varse om att man bara blir äldre, och att tiden springer iväg, kan vara skrämmande ibland. jag försöker inte att tänka på det, men så pratade jag och en kär klasskamrat om det idag. vi kom båda fram till att dethär med att hitta en normal, fin och kompatibel individ som man vid ett senare tillfälle (förslagsvis när båda är 30) kan gifta sig med ifall båda är singlar, kan vara en god idé. jag har fem år kvar till 30. min kära klasskamrat har ett. eller inte ens det. om sju månader är han inte singel. då är han ensam. detta har ett vist kollobarn förklarat för honom. min kopatibla individ har skaffat flickvän, men vi får väl se vad som händer de närmaste åren.


bilden är lånad härifrån.

ta-pa-ta-pa-ra-pa-ta-pas.

att jobba med sara är kul. igår var dock stämningen på white room inte på topp. så vi kunde inte låta bli att vänta på att det skulle hända något roligt. som att någon skulle trilla i trappan. eller bli utkastad. eller något liknande. och vad är det man säger, den som väntar på något gott väntar aldrig för länge. ute på uteseveringen står det stora fusk växter. någon råkar luta sig lite mot en utav dem, så att den välter rakt över en tjej. hon blir jättearg och säger till vakten: "den rev mig på kiiiinden!" varpå vakten kontrar med: "det var för fan inte jag som välte den!". med mungiporna nere vid fotknölarna blänger hon argt på honom, men struttar sedan vidare in på klubben. några rivmärken på kinden var det inte tal om. kanske hade självförtroendet fått sig en törn, men det är nog glömt när hon vaknar. för övrigt åt jag tapas på azafrán i hornstull igår. det var väldigt, väldigt gott. nu ska jag ha skönaste myssöndagen i regnet. är det bara jag som tycker att det är skönt att det regnar idag?


här ligger azafrán.

back to the good old white mountain.

finns det något härligare än att lägga sig i parken, utan smink eller andra störande moment, och lapa lite sol innan man börjar jobba? ja, svarar kanske ni. men just nu kan iallafall inte jag komma på något härligare. ser dock fram emot att bjuda sara på en bulle på snaps. enkelt knep att hålla igång värdinnor som kanske är något bittra över att behöva jobba istället för att vara gäst på stället: ge dem något sött.


delphic - counterpoint.

get into it.

sätter på jobb mode. och nu menar jag inte jobb mode som i vilka kläder vi har på oss, utan jobb mode som i att gå in i jobb-läge. igår hängde vi på utekompagniet, caféet och f12. i eftermiddag intar vi snaps, och senare under kvällen caféet och white room. hoppas på en grym kväll. och trevlig middag mellan jobbpassen. ska försöka hinna ut lite i solen innan jobbat med. härliga sommar!



band of horses - infinite arms. vakna skönt-musik.

it's time to start all over.

tröttmössa. även om det är trevligt att dricka lite öl och äta galetter är det lik förbaskat segt att komma upp morgonen efter. ännu segare är det att få panik över att ens trosor lyser igenom klänningen man hade tänkt ha. som tur är finns det kaffe. vad hade jag gjort utan kaffe. sen är det alltid skönt att få sköna besked på morgonen. som att ens vän borta långt borta inte kommer att utsätta sig för onödig livsfara.


chillaxin' with rosé.

efter en heldag på svt med massa bra information och nya bekantskaper slängde jag av mig linnet och la mig raklång på filten i vitabergsparken. jag fick ett glas rosé i handen och mådde som en kung. härliga sommar. härliga fräknar. jag älskar mina fräknar. och två eftermiddagar i solen räckte visst för att de skulle börja synas på näsan. när mina färknar börjar synas blir jag extra somrigt glad. därför blir det att ta på sig klänningen ikväll. inte för snyggt, och inte för sött. utan lagom. hoppas att ni alla fått chansen att njuta iallafall lite av vår kära vän solen.


de är kanske små, och inte så jätte många. men somriga, det är de, mina små fräknar.

we don't need no education.

jag är ingen skolmänniska. egentligen. jag hatar att plugga. egentligen. jag hatar att binda upp mig. egentligen. därför passar en ky-utbildning mig perfekt. att jag dessutom lyckats få en praktikplats på allsång på skansen i sommar känns mer än fantastiskt. imorgon skall jag till svt på utbildning minsann. lära mig hur deras webbpublicerings program fungerar. spännande. så nu blir det sängen, marsch bums.

för övrigt är nya kitsuné skivan snorbra. och så är moa hemma igen. härligt! (jupiter - vox populi.)

pepp.

tack vare ett skönt snack med mr j graigory är jag på bättre humör. och jag har en rätt fin studiogrupp ändå. speciellt marie. marie är finast och gav mig en glass. nu lyssnar vi på all möjlig musik och letar band som ska vara med i vår studioproduktion. sa jag pepp?



stockholm boogie - blackout.

cry a bit.

jag har ångest just nu. jag vill gå hem och dra något gammalt över mig.


beaten.

kodjo slog mig i minigolf. eller förlåt, bangolf. men det var kul. sen bjöd vi kodjo på glass. det var också roligt. för vi åt nya magnum gold. den färgar läpparna guldiga. jag sa inte till kodjo att han kanske borde slicka sig om läpparna, utan lät honom lämna oss med fylligt, guldiga läppar. hehe. hämnden är ljuv. nu sitter vi och väntar på marcus palm, och skall följa med honom till underbara bar, där det är dags för maffia stand-up.


hectic tuesday.

sådär ja. då har man varit i tumba, åkt till gärdet, slängt i sig lunchen och hängt på sig väskorna med utrustningen. i eftermiddag ska vi spela minigolf med kodjo, och sedan möta upp med marcus palm. vi snackar alltså en heldag med stand-up. för övrigt hörde jag detta samtal på bussen häromdagen:

tjej 1: "fan vad skönt, jag känner mig inte lika full längre."
tjej 2: "skönt..."
tjej 1: "jag var nästan riktigt packad där ett tag alltså, haha..."
tjej 2: "när du låg på golvet menar du?"
tjej 1: "haha, ja precis. alltså jag är så jääääävla schöööön."

klockan var ungefär 19.30 och tjejerna började alltså precis nyktra till. nice.


skönaste mixen på skönaste låten. shake-a-long.

my first converse.

tro det eller ej, men detta är mitt första par converse. vita och fina skall de invigas genom att spela minigolf med kodjo akolor. det ni!


score.

rödbetorna fick koka länge. för det behövde de visst. jag blandade dem med potatis, rödlök, fetaost och nötmix. jag blandade sedan ner en mix av olivolja, honung, salt och peppar. serverade hela blandningen med kryddig korv och grekisk youghurt. jag önskar att jag hade haft middagssällskap. för detta blev minsann sjukt gott.


let love in.

jag har blivit kär i ett par fötter. inte bara vilket par fötter som helst, utan fötterna på det sötaste lilla underverk jag sett. hon är så liten. inte ens tre kilo väger hon. hon är så liten. inte ens en liten ansträngning behövdes när hon låg där i mina händer. hon är så liten. inte ens envisa skrik fick mig att sluta le. hon är så liten. men hennes fötter är rätt stora.


bilden är lånad här.

tired monday.

okej, jag är lite bakis. okej, det var kanske inte så smart att gå ut igår. okej, jag har kämpat för att ta mig igenom dagen hittills. okej, jag har druckit två liter vatten. okej, jag orkade inte äta upp hela min lunch. okej, jag skulle hemskt gärna sova lite just nu. men okej då, jag håller mig vaken och peppar på i skolan. och okej då, jag ser väldigt mycket fram emot att få hålla i en pytteliten bebishand som kan vara den sötaste bebishand jag sett. i eftermiddag ska jag mysa i fem minuter med ett litet underverk. klå det!


bilden är lånad härifrån.

all i want is to find an easier way to get out of our little heads.

när jag stod i duschen funderade jag på vad klockan var. jag tittade på mina naglar och insåg att mitt nagellack skavts lite i topparna. jag tänkte genast att jag borde åka till stan för att köpa nagellack. men så tänkte jag om. så tänkte jag rätt. stanna hemma. slappna av. se en film. smörja in hela kroppen med body butter. det är precis vad jag ska göra. och lyssna på snow patrol.


and then we say good bye.

ensam igen. ensam lämnad efter en riktigt härlig helg. det sämsta med stockholm är att det är så långt borta.

men vackert är det. thaimat i skinnarviksparken med bästa utsikten.

lillasyster gillar.


cape town - let it go.

our days in pictures.

många bilder kommer nu. men så har det också varit två dagar fulla med mys på hög nivå.

vi har hängt på tunnelbanan.

vi har även turistat lite. kom på elisabet med att vilja köpa kort med victoria och daniel.

vi har ätit brunch i vitabergsparken.

årets härligaste bild?

vi har njutit av utsikten på olika ställen.

vi har älskat körsbärsträden i kungsträdgården.

...och så har vi myst med massor av fika på hermans.

take a ride.

jag har gjort något skithäftigt. iallafall enligt min mening. efter att jag och olle visat daz hur det går till på stureplan, tog vi oss till debaser slussen. vi blev dock inte långvariga, för olle och daz var oerhört angelägna att åka hem. de hade nämligen fått tag på två killar som kör gamla motorcyklar med sidovagn. som taxi. så vi tog motorcykeltaxi hem. i ösregn. skoja inte att det var två nöjda killar som tjoade hela vägen hem. jag blundade mest hela tiden för att inte få vatten i ögonen. men vilken grej! kan verkligen rekommenderas! nu blir det mys i solen med mor och syster. sommar!

på east.

nöjd daz på motorcykeltaxi.

how about a quickie.

okej. snabb uppdatering. efter att ha köpt ett par vita converse hängde vi en stund med alla turisterna i stan. sedan åkte jag till norra brunn för att intervjua peter wahlbeck med mina pojkar. sen åt mamma, syster och jag tapas på halv grek plus turk. sen tappade jag min ena handske ich blev skitsur. nu försöker jag övertala en besökande engelsman att inte gå till trädgården, utan istället ta en öl med mig på annat, icke-inträde ställe, på söder. annars ska jag bara mysa med syster och mamma. får se hur det går. turistbilder kommer sen.

very happy and good morning.

finns det något bättre än att vakna med sin söta syster liggandes bredvid sig i sängen? ja, det finns det kanske. men just idag gjorde det mig väldigt glad och jag ser fram emot en heldag på stan med henne och mamma. idag är vi systrar i pastell, lillasyster och jag. trots att det står åska på schemat. det är ju trots allt mitten på maj.


jag har på mig nytt favoritlack från depend, och lillasyster har finaste sidenjackan från serious sally.

icecream diva.

lillasyster: har du något annat gott hemma, typ glass?
emelie: ja.
lillasyster: vadå för glass?
emelie: ben&jerrys sandwich.
lillasyster (rynkar på näsan): nä, det vill jag inte ha.
emelie: jag har vanlig chokladglass med.
lillasyster: vad är det för märke?
emelie: något ekologiskt märke.
lillasyster: nä, då tror jag inte att jag gillar den. jag gillar bara sias chokladglass.


dög visst inte...

tiny little hands.

idag har jag träffat mitt kusinbarn jennifer för första gången. hon är tre månader och har massor med kraft i lungorna. och massor med hår på huvudet. och massor med roliga miner hon gör med ansiktet. mysig eftermiddag.


oh baby!

♥ lyckorus! bebisen har kommit. en liten tjej. kärlek!!!


home is where your heart is.

just nu sitter jag och ler. mamma ligger i ena soffan. lillasyster i den andra. de är så trötta, så trötta. de åkte hemifrån klockan sex. det vill säga, en och en halv timme efter att jag gått och lagt mig. jag hoppas att de piggnar till snart, för jag vill ut i fina vädret. stockholm är fantastiskt vackert idag!


lite ledsen för att inte liten kunde följa med. och pappa såklart.

out of words.

deadmau5 på berns. jag saknar ord. när jag vaknade i morse blev jag förvånad. jag trodde nämligen att jag dött i ett lyckorus. galet, härligt, fantastiskt. kärlek. kärlek kärlek kärlek.


almost there.

jodå. ett glas vin var allt som behövdes, sen var jag i fas. tvätten är tvättad, kläderna är nerpackade och jag är peppad. nu, hem till sophia för förfix och förfest. sen blir det dans, dans, dans på berns, berns, berns. hepp hepp!


deadmau5 - strobe.

breathe in, breathe out.

nu tycker jag att den där bebisen kan ta och komma ut. jag vill gosa och leka med den. vara bästa kompislåtsasfastermoster någonting. men nej, den ligger där den ligger. envisa knodd. jaja, får väl hålla ut några dagar till. sålänge kommer det ju hända massor. men först tvätta.


det var ett tag sen jag la upp en veckans playlist, så här kommer en lista med de låtar som snurrar mest just nu.

soft spring, well hello.

dags att åka till skolan. tack vare skinande sol drar jag på mig nya klänningen. den är ljust korall/aprikosrosa, eller vad man nu ska kalla färgen. i vilket fall som helst är den skönt pastellig. precis som våren ska vara. hela morgonen har jag lyssnat på en utav mina nya favoritlåtar.


missy higgins - where i stood.

not enough.

chilla var det. eller inte! iallafall inte imorgon. deadmau5 på berns. eller på [bänsch], för att vara säker på att man hamnar rätt. som tur är har jag med mig bästa tjejerna som kan guida mig rätt i språkdjungeln.


deadmau5 - fml.

housewife.

jag struntar i att göra en längre sammanfattning av dagen och konstaterar istället att nyheter inte verkar bli det jag kommer att jobba med i framtiden. iallafall inte innan jag har bättre koll på läget. på flera plan. eller bättre teknik. nu står jag med ena benet i sängen, och andra i badrummet. john blund kallar på mig och jag kommer att stupa i säng. mätt och belåten. jojo, kära vänner, emelie bodil elisabet bakade inte bara daim muffins till sin kära kombo, utan bjöd henne även på en ståtlig middag för två. efter att ha klämt ut de sista slurkarna ur bag-in-boxen konstaterade vi att chilla är något jag borde göra. på flera plan. så så får det bli.


reconnect.

jag ska försöka sammanfatta dagen. snart. men jag är helt slut och orkar inte. just nu. så vi lyssnar på musik istället.

bon iver - flume


pour henric. aujourd'hui a été une bonne journée.

love.

det ringde från okänt nummer. en bekant röst sa "hej, det är julia". det kittlade till i magen och jag halvskrek ett exalterat "heeeeeeeej!". att prata på skype är en sak, att prata i telefon är en annan. jag saknar henne nästan mer nu.

min favorit julia gör min favorit min.


håkan hellström - mississippi kan vänta.

"well, i guess we're just gonna have to play hockey."

när man inte riktigt vet hur man skall bildproducera ett program kan man spela hockey. det vill säga, göra det lite på känn. jag har på känn att det kommer gå hur bra som helst. john är bildproducent, och jag är studioman. tillsammans med resten av gruppen kommer vi göra vårt bästa för att den andra gruppens nyhetsprogram kommer att sändas ut utan problem.


bild från ett tidigare studioprogram.

up to date.

oavsett vad det betyder eller inte, så måste jag få lov att be om ursäkt för bristande uppdatering denna helgen. jag har fått gliringar om att jag inte borde få ångest för att jag inte bloggat på en hel dag, och även ett par fingrar i revbenen när jag med panik i ögonen knåpade ihop ett inlägg igår kväll innan det var dags för salem al fakir på berns. men jag skiter i det. för jag älskar min blogg och kommer alltid att göra det. punkt slut. nu ska jag dock sluta jiddra om det och istället jiddra lite om veckan som kommer.

jag är så glad så att jag nästan dör för på torsdag kommer min mamma och min syster hit!


och på onsdag ska jag se deadmau5 på berns, och innan dess ska jag bränna ut mig i skolan, och efter det ska vi (förhoppningsvis) intervjua peter wahlbeck, och på fredag kommer darren från london och hälsar på och sen ska jag ha världens mysigaste helg. kärleksvecka på hög nivå.

min kamera suger. detta är den enda bilden (utav 26) som blev bra.

salem al fakir - keep on walking.

tonight's entertainment.

stress, stress, stress. hela dagen. men nu ska vi minsann till berns och kolla på salem al fakir. så det så!


bilden är lånad härifrån.

yes, stand up.

...ja och om det är någon som undrar så ska jag såklart filma stand-up med mina pojkar ikväll. ledig? vem? jag? aldrig...

what if the world went silent.

ibland får jag höra att jag pratar för mycket. att jag pratar för högt. ibland får jag höra att jag borde sänka musiken. att jag spelar för högt. ibland stör jag mig på grannen ovanför som kollar på tv för mycket. med ljudet för högt. idag har jag dock knappt sagt ett ord, förutom de som yttrats när jag pratat i telefon. jag har varit ensam hemma hela dagen. och vet ni vad? inte en enda sekund har här varit tyst. musik blandat med dunkandet från en hammare våningen nedanför. och jag har älskat det. för även om jag uppskattar tystnaden ibland, mår jag så mycket bättre av att aktivera mina trumhinnor. idag har de alltså bland annat aktiverats av p3 dans. och bland annat denna låten.

bilden har jag snott här.


swedish house mafia - one. - längtar efter att få komma ut och jobba nattklubb med brudarna och dansa!

break your vision.throw your fists up.come on with me.


kind of hidden camera.

grym kväll igår. jag har fortfarande lite svårt att avgöra när vi går för nära med kameran, men det verkade inte vara några större problem igår. när kodjo och de andra "värmde upp" satt vi som flugor på väggen och filmade det vi kom åt. det är rätt intressant att se hur de värmer upp. för det gör de inte. iallafall inte kodjo. han sitter tyst och tittar rakt ut i luften. i bakgrunden hör man hur skämt efter skämt levereras, men han rör inte en min. men på scen är det verkligen något helt annat.

de vi pratade med igår verkar verkligen gilla vår idé, och det känns kul! som hemlig gäst hade de plockat in björn gusavsson, som körde sitt första gig på ett och ett halvt år. otroligt kul att få se honom på scen igen. killen kan.

det blev inga bilder från igår, för puckot emelie glömde batteriet till kameran. istället avslutas detta inlägg med en bra låt, helt enkelt.


nada surf - love and anger (kate bush cover)

time for stand up.

pajen står i ugnen. ljud är nerpackat och jag är sjukt peppad på stockholm live. men mest peppad på kodjo. jag har en känsla av att detta kommer bli bra. sa jag pepp?? hoppas att ni alla får en fin fredag! och kom ihåg, som min gode vän robin säger så är fredagsmys latin och betyder "full hemma".


ambitions at ambassadeur.

idag kommer bli en lååååååång dag. var i skolan kvart över nio, och sitter nu och tankar in materialet. som vi tankade in igår. som datorn åt upp när den hängde sig. alltid lika härligt. under dagen ska vi hinna med massor, innan vi ikväll drar till ambassadeur för att filma kodjo igen. det, är faktiskt ärligt härligt det. det är en extraföreställning med stockholm live med honom, jakob öqvist, janne westerlund, david druid, martin lagos och isak jansson. och en väldigt, väldigt speciell hemlig gäst, såklart. och jag får inget säga. hemligt, jätte hemligt.



techno log ic.

det tråkigaste med att filma mycket bra material, är att mycket bra material måste loggas. det är sjukt tråkigt. verkligen jätte tråkigt. suck.

hangin' out with kodjo.

råpeppad! det går bara bättre och bättre med vår dokumentär. vi har fått tag på kodjo akolor (från bla. talang 2008 och morgonpasset i p3), så idag har vi hängt på sveriges radio med morgonpassetgänget i deras studio. de är vekligen hur sköna som helst, och kodjo är verkligen ödmjuk. han är väldigt vettig, och enkel att intervjua. skön snubbe, helt enkelt.

de fotade minsann oss och la upp det på webben. klicka på bilden för att komma vidare.

walking as a ghost.

det var tungt att komma upp i morse. men nu sitter jag iallafall i köket och researchar lite inför morgonens intervju. idag kommer jag vara lite väck, men det är okej att vara det ibland. jag saknar julia. ikväll ska det spelas pingis av bara satan. nu ska mackan ner.

bilden är lånad härifrån.


tegan and sara - walking with a ghost.

documentary schmocumentary gone good.

jag och min grupp har tampats med diverse känslor när det kommer till vår dokumentär. vrede, ilska och irritation. jobbigt. nu börjar det dock se lite ljusare ut, och vi har istället börjat känna glädje, inspiration och kärlek. imorgon skall vi till sveriges radio och intervjua kodjo akolor. ska bli oerhört roligt! nu, väntar sängen.


bilden har jag lånat av sveriges radio.

hands up for heritage.

såhär när sommaren närmar sig önskar jag att någon kunde skänka lite pengar till mig, för att de sedan skulle kunna uppdatera min sommargarderob. förslagsvis med dessa favoriter från heritage 1981/forever 21.



give me grape.

jag apar ofta efter sophia. sophia är smart, snygg och sund. därför slängde jag precis i mig en skål med

turkisk yoghurt ♥ grapefrukt ♥ honung ♥ hasselnötter ♥ kanel


new look, new adventures.

en dag i utbildningens tecken. först en lång dag i skolan med massor att ta in. sedan iväg till nordic sea hotel för att vara med under de sista timmarna av utbildningen inför nästa kampanj med creative. sjukt kul att se alla tjejerna igen, och de nya kläderna. mindre kul att se skorna det var tänkt att vi skulle jobba i. vi snackar (enligt mig) skyhög stilett. som tur är de så gulliga att de låter oss använda våra egna skor istället. phew, säger jag. och säkert de också. emelie bodil elisabet runtstapplandes på stilettklackar är inte så attraktivt. nu ska jag äta pannkakpr. moa är bäst.

soon.

det märks att våren verkligen är här nu. i morse lät jag bli att knäppa jackan, och log istället när jag såg alla små gröna knoppar som pryder trädens kala grenar. härligt, snart är den verkligen här. sommaren.



what a festive moment.

sådär ja. ibland behöver man bara klaga av sig lite. efter skolan var jag egentligen inte alls sugen på att gå på tv-festen på imperiet. men efter att ha bitchat av mig lite hos sophia över en kopp latte, blev jag faktiskt lite peppad ändå. slängde därför på mig shortsen (se nedan) och svalde ner äggmackan med en halv öl. en timme kan man ju alltid stanna. för vad tjänar man på att stanna hemma, ångra sig över att man inte gick, titta genom fönstret och sucka "vad är väl en tv-fest på imperiet?".


finally short.

min mamm är så söt. hon letade upp mina shorts, och skickade upp tre par igår. resten kommer nästa helg. jag vill verkligen att det ska bli sommar typ, nu, och anammar därför shorts+strumpbyxetrenden. tack mama, för att du finns. tack vem det nu är, som gör att det luktar sommar i stan.


skjorta bikbok, linne la redoute, shorts primark, strumpbyxor h&m, boots la redoute.


pepp lunch.

hyffsat produktiv förmiddag. snoozade som vanligt lite längre än nödvändigt, och fick stressa lite till tunnelbanan. men det gör inget. snart skall jag till hurry curry och äta lunch med erik. kommer att bli en väldigt inspirerande lunch med bra tips. grymt.


bild lånad härifrån.

confused.

jag är inte riktigt med idag. lite för trött, helt enkelt. sen så lyckades jag köpa fel yoghurt igår. jag fick hjärnsläpp i mataffären och valde grekisk yoghurt istället för turkisk. jag vet inte om det kan ha med greken på turkburken att göra. grek, turk, it's all so confusing.



moby is back in town.

jo men visst blir man glad när det dyker upp lite skön musik på spotify. som nya från moby, mixad av laidback luke. lyssna på spotify här. för övrigt har jag smakat nya marabou chokladen med chili och passionfrukt. ingen hit.


dreaming awake.

jag har sovit ganska oroligt inatt. men det gör inget. för när jag vaknade fick jag inte gå upp ur sängen. istället snoozade jag lite för länge. men det gör inget. för när man vaknar på ett sovvarmt bröst kan man inte klaga på något. inte ens att det börjar bli lite stressigt i skolan. och att man fått konstiga prickar på halsen.


bild lånad härifrån.

preppin' for next weekend.

på tåget lyssnar jag på p3 dans och raderar dubblerade sms i mitt sms program. fastnade för denna mixen:



lyssna på mixen i spotify genom att klicka här.

back and beyond.

jag konstaterar att jag och emma ses på tok för sällan och vill egentligen inte åka hem. men jag måste. jag älskar henne, och kommer att sakna henne massor. men oj vilken fin helg vi fick tillsammans. och oj vilka fina bilder hon tagit på mig. nu brer hon mackor till mig som jag ska ha på tåget. sa jag att jag älskar henne?


fotot är taget av emma.

sunday brunch.

sov som en stock till tio. vaknade, och somnade om en stund till. nu gör vi oss iordning för att avsluta helgen med en härlig brunch på lilla linné.

alla bilder är lånade från lilla linnés ehmsida.


the making of crème brûlée.

efter en fantastisk middag tittar vi på de tre sista avsnitten av sex and the city. och gråter lite. vi toppar det med sex and the city filmen, och hemmagjord crème brûlée.


my day in pictures.

emmas kamera är lite bättre än min. emma har tagit varenda bild. förutom de sista matbilderna.

bästa brunchen.

galet mysigt.

härlig promenad i slottsskogen.

mys mys.

vi hälsade på pingvinerna lite.

middagsdags. vi gillar kött. och liquid smoke. som grillat, fast stekt.

et voila! entrecôte med klyftpotatis, marinerade champinjoner, guacamole och sallad.

new noise in the city.

jag måste få in mera färg i min vardag. köpte därför detta linne på h&m från 50 spänn. baranvdelningen, såklart.


p.s! jag ska ta tag i min utväxt snart. jag ska.

i am your father.

snyggaste star wars tischan för 50 spänn på h&m. taget.



drink up.

bolagret har fina grejer. som dessa fina glas för 5 kronor stycket. jag plockade hem ett halvt dussin bara för att.


i've got summer on my mind.

nu sticker vi iväg för att handla lite. jag önskar dock att jag hade kunnat klicka hem denna fantastiska jumpsuit. love it!


fler vackra grejer hittar du här.

breakfast for champions.

bästa frukosten. en kort morgonpromenad för att köpa bacon gjorde susen. nu är vi pigga, mätta och belåtna. solen skiner inte. skönt. slippa känna sig tvungen att vara utomhus.


brace yourself. this could be fun.

härlig kväll igår. middag och dricka på cicero i goda vänners lag blev till hemmafest i nya vänners lag. vid ett var vi dock redo att gå hem. men så började vi också vid halv fem...


macgyver theme. bara för att.

RSS 2.0