my work here is done.

mitt allra första klipp på svt ligger nu uppe. filmat och redigerat och lagt upp helt själv. with a lot of help from my friends, linn muhr och pär källman.


manners in paradise.

varje gång jag hör introt till coldplay's paradise, så tror jag att jag ska få höra en ny version av icona pop's manners. är det bara jag, eller finns det en likhet? oavsett spelar icona pop på debaser medis den 19 oktober och jag hoppas innerligt att jag kan se dem då.
creepy teddybears in copenhagen.

ett (till synes) övergivet dagis. med gamla gosedjur upphängda i fönstret. gav mig kalla kårar big time.i want to eat my pancakes now.

tre. ja jag säger då det. denna underbara operatör som haft förmågan att göra livet surt för så många idag. nåja. istället för att slösurfa har jag sett två avsnitt breaking bad, myst i soffan med te och tittat på bilder från helgen. mysigaste pannkaksstället hittade vi på elmegade i nørrebro.


one of the things i love the most: crème brûlée.


i just can't get enought of them diamonds.


there's a fake woman on your neck.

vaknar till liv efter en fantastiskt femtioårsfest med gin och tonics, fake tattoos och efterfest, nåja, efterhäng, fram till halv sju.

proud package.

om elva timmar står jag, med ett leende så brett som om jag vore med i en tandkrämsreklam, på kastrup och väntar på att mr angelo ska landa. sedan blir det fest för svärfar som fyller femtio. och tro mig, herr svärfar är inte vilken femtioåring som helst. tvärtom. därför är jag rätt nöjd med min helt egenpåkomna present och hur jag lyckats slå in den ganska fint.in eleven hours, i'll be at kastrup airport with a smile wider than the river thames, waiting for mr angelo to arrive. then, it's time to celebrate the father in law turning fifty. but trust me, he's not your'e average soon to be fifty year old. so i must say i'm pretty proud of my gift. and the wrapping.

new song that i like.

jag hittade inte pop winds - the turquoise på youtube så ni får denna istället. nästan lika frekvent spelad av mig.


kick and scream.

vaknade på fel sida idag. sånt som händer, men inte allt för ofta, som tur är. kände mig lite som ängeln på bilden.


23 brilliant headlines.

detta gjorde min dag idag. tack camilia!


raindrops keep falling on my head.

det regnar i stockholm. och säkert på en massa andra ställen. så även om vår dag på standen i italien var blåsig och sandig, kan jag inte låta bli att längta tillbaka. längta tillbaka till att kasta mig i vågorna. längta tillbaka till att nästan känna hur mitt saltvattenvåta hår bleks i solen.


copenhagen on my mind.

det är liksom lite svårt att fokusera på annat när köpenhamn hägrar. till helgen vankas det kalas och massor med mys med ib. söta, fina och fantastiska ib.


fotograf: carl angelo.

classixx makes my day.


what i do for a living.

igår smetade jag ut läppstift i en snuskig scen i en musikvideo, vars resultat kommer i oktober. i våras jobbade jag på baluba för ett projekt med lärarnas riksförbund. självklart ställde jag upp som statist. och det blev rätt bra ändå...


lay down low.

intar horisontellt läge och inser att en dag hemma från jobbet för att bli frisk och undvika att smitta andra är en bra idé. dessutom kommer jag inte bara hinna ta mig igenom de sista avsnitten av breaking bad säsong två, utan även halva säsong tre. seriemarathon börjar nu!


eight cool people plus two.


the things one do.

saker man gör för att man tjatat till sig att få jobba på en musikvideoinspelning: åker skitlångt till någonstans i ingenstans för att hämta en volvo. jo men visst.


ostuni - the white city.


and i just love this as well.

james blake in my heart just nu. därför förtjänar han två inlägg i rad. sådetså.


i just love it.


i did not get knocked up, i just went to italy.


cold as ice.

när jag kom hem efter att ha suttit barnvakt åt baby stella i en bil (don't ask) fick jag en köldchock. i morgon är det jag som ringer till styrelsen och säger att enough is enough. okej att man kan hålla hoppet uppe om ett hastigt väderomslag så att vi får lite sommar till, men till det mot förmodan sker ser jag helst att mina tår inte behöver trilla av fötterna för att istället fungera som isbitar. dessutom bor det en spindel i mitt sovrum som seriöst är skitstor. kroppen är som en tia och benen är tre centimeter långa. och tre millimeter tjocka. usch. ge mig italien nu.


give me fig.

jag åt så många färska fikon i italien att jag fick ont i magen. men jag fortsatte iallafall. för det är så jäkla gott. och seriöst, att kunna plocka färska fikon direkt från trädet och sedan äta dem direkt eller lägga dem i en form tillsammans med en massa annat gott är lyx.


what i wanted to "yo" when in italy but couldn't:

och det här med att kolla på solsidan, i ett soligt italien! "s" to the "c" to the oh you know the rest.

och det här med att pojkvännen vaknar och säger "jag drömde något fruktansvärt! att du klippte av dig håret, och blev ful!"

och det här med att andra dagen på semestern bli biten av en broms på snippan och pojkvännen menar att "den trodde kanske du var en häst."


why i want to be king of my castle.avicii, did you really have to?

jag gillar avicii. men så gillar jag också perpetuum mobile precis som den är...


8 drafts to come.

min dator håller på att ta livet av sig. eller så är det jag som behandlat den för illa. oavsett lyssnar den inte till mina upplivningsmetoder. istället hör jag dödsrosslingarna sippra ut från den högt belastade hårddisken. med lite tur hinner jag få upp alla mina italienbilder i morgon kväll. men nu måste den få rossla lite i ett svalt hörn i lägenheten. en utav mina favoritbilder från italien är iallafall denhär:


well hello monday, and hello work.

tillbaka på svt, tillbaka till iallafall en gammal kollega. men tillbaka till en ny sajt. det börjar dra ihop sig för världens barn, och jag har fått i uppdrag att hålla sajten up to date. ska bli spännande!


more peas on earth.

ni får ursäkta min barnsliga rubrik. men så är också min nya favoriträtt en utav jamie olivers barns favoriträtter. ärtor, bacon, mynta, creme fraiche, citron och pasta. och lite svartpeppar. receptet hittar ni här, och det är min nya vän alisa som jag tackar djupast. så löjligt gott och så barnsligt enkelt. (förlåt.)


very much sunday.

packar upp, rättar till, hänger undan, kokar te. och lyssnar på gnarls barkley.


anyone wanna play yatzy?


sweet like limoncello.

sverige. stockholm. september. snart är det höst på riktigt riktigt och då kommer jag äta en god middag, titta på bilderna från italien och sedan krypa upp i soffan med ett glas limoncello. drömma mig tillbaka till värmen och de fantastiska stunderna med de fina vännerna. snart kommer bilder. jag lovar. de är bara så många...


and finally we reached ceglie.

visst, vi fick åka via rom för att ta oss till bari. enbart för att både jag och mr angelo tagit fel på datumet. men inte hängde vi läpp för det. iallafall inte mer än nödvändigt. så nu är vi här. njuter av solen, värmen, borgen och maten. skorpionerna och getingarna, not so much. men vad gör det. jag är alltså på semester, och hoppas att ni kan ha överseende med bortfall. men fler bilder kommer såklart. sen. någongång. typ när jag semestrat färdigt.


RSS 2.0