dagens misslyckade spa-attempt:

innan jag åkte hem från laholm fick jag en spännande present av min mamma och min lillasyster. en påse med ett pulver gjort av tång som man skall blanda med varmt vatten. denna gegga skall sedan appliceras rikligt på kroppen, och sedan skall man sjunka ner i ett varmt bad. vattnet färgas då grönt, precis som havet, och badrummet kommer fyllas med en doft av just hav och tång.

detta gjorde jag. och höll på att kräkas bara jag öppnade påsen. geggan blev ett illaluktande, klumpigt klister jag kletade in kroppen med. geggan luktar alltså som gammal tång, som ligger i de där hålorna på klipporna och värmts upp av solen. jag ger dock inte upp, utan lägger mig i badkaret. vattnet färgas förvisso grönt, precis som havet, men luktar även precis lika illa som geggan. geggan i sin tur, förvandlas till slajm, som jag målmedvetet tvålar in kroppen med.

efter trettio sekunder har jag klökts så många gånger, att enough helt enkelt får vara enough. vattnet töms ut illa kvick, och jag tvålar in kroppen med den mest starkluktande tvål jag kan hitta. lukten av tånggeggan sitter dock kvar, i näshåren, och får min mage att vända sig. såhär en timme senare, har jag tvättat händerna tio gånger. utan resultat. mina händer stinker tång. inte för att vara otacksam, så tack, men nej tack, till fler påsar med pulvriserad tång.


comments
Postat av: Åmot

Hahaha, tång luktar inte gott tydligen. Förlåt det var inte vår mening, vi lovar inga fler påsar! Sov så gott, kramar från oss

2009-08-30 @ 21:28:37

this is not a commercial spot. all comments containing any type of advertising will be removed.

name:
remember me?

e-mail: (not published)

url/blog address:

your comment:

Trackback
  • go back home
  • emelie



    Min profilbild

    emeliebodilelisabet

    bla bla bla bla bla bla bla bla bla
    RSS 2.0