lord of the ladybugs. part IV.

sista delen av vår road trip blev en ganska illamådd sådan. iallafall för min del. därför bestämde vi oss för att inte stanna ute en natt till, utan istället blev den en heldag längs den södra och östra skånekusten. vi besökte glimmingehus. eller ja, vi stannade bilen utanför. vi missade hela ståhejet i ystad, och njöt istället av mackor på maltes mackor. vi åt inte några äpplen i kivik, men suckade åt det faktum att de även här ville ha betalt för att kolla på den 3000-åriga kungagraven.

innan regnet kom hann vi även slappa lite på haväng, ovanför kivik. sedan begav vi oss hemåt, och körde över kristianstad och hässleholm. det tråkiga med den vägen är bara att det inte är lika fint som längs kusten... nu är vi iallafall hemma igen, och min säng är mjukare än två liggunderlag.

dagens sämsta thai: efter dessa två intensiva dagar bestämde oss vi för att hämta thaimat i halmstad. stället heter neely's. beställ aldrig mat där ifrån. behöver nog inte säga mer än så.

comments
Postat av: Lina

Tack för senast! Det var trevligt att ses. Speciellt apotekarn som verkar vara en toppenkille!

Härlig dialekt...snäppet charmigare än vår=)

Er roadtrip verkar lyckad. Med både med- och motgångar. Precis som det ska vara! Det är då man känner att man lever.

Tråkigt att höra om Neely's - om man är sådär sjukt sugen på thai (som typ är det bästa som finns!). Beställde själv därifrån för ett tag sen, MEN jag var nöjd.



Ha det så bra!

Stor kram=)

2009-08-13 @ 10:11:07

this is not a commercial spot. all comments containing any type of advertising will be removed.

name:
remember me?

e-mail: (not published)

url/blog address:

your comment:

Trackback
  • go back home
  • emelie



    Min profilbild

    emeliebodilelisabet

    bla bla bla bla bla bla bla bla bla
    RSS 2.0