i'm trapped in air conditioning.

men gå och se! anja berättade om att fool's gold spelar på debaser slussen ikväll. innan 22 är det gratis inträde. så ni som inte måste vara i säng 21.30 kan ju gå dit och sedan berätta för mig hur bra det var. jag älskar mitt jobb, egentligen. men inte just nu.



 i'm missing out. fool's gold's playing at debaser slussen tonight but i need to be in bed at 9.30. bugger. anja told me about it, and i should say thank you. but now i'm just pissed.

comments
Postat av: Anja

sv: självklart är det ok att skriva det! Jag missar dem också faktiskt, men å andra sidan så ska jag på en cool, nystartad klubb i Jönköping imorgon och se Niels Nielsen DC. (även om jag svär högt åt krocken. Alltid är det ngt). Synd att du inte kan gå till Debban ikväll, en recension hade varit på sin plats.

2010-11-05 @ 11:19:55
URL: http://anjasstockholm.blogg.se/
Postat av: milly

men ååh, vad fint. varför är man aldrig där man vill vara!

och sv: vad du är gulliig! jag blir helt rörd. tack så hemskt mycket för musiktipset. så. himla. fina. och jag gick till doktorn idag. min njure gjorde jätteont i natt och jag trodde jag skulle dö. så jag fick penicillin. jag skall aldrig mer försöka klara ut en uvi själv. watchlistentell gjorde dock allt lite bättre. tack. sötis

2010-11-06 @ 00:48:27
URL: http://millyb.blogg.se/

this is not a commercial spot. all comments containing any type of advertising will be removed.

name:
remember me?

e-mail: (not published)

url/blog address:

your comment:

Trackback
  • go back home
  • emelie



    Min profilbild

    emeliebodilelisabet

    bla bla bla bla bla bla bla bla bla
    RSS 2.0