well why don't you just go somewhere very dark.

försöker boka hemresa över jul utan att bli ruinerad. eller få några större psykiska men. det går sådär. sj borde gå och göra något väldigt smärtsamt med sig själva och dra något gammalt och äckligt över sig. dyra biljetter och tekniska problem. usch.


comments
Postat av: Anna K

Kände efter att ha läst här på din blogg att jag ville ge dig ett tips ang pissiga Sj. Testa och boka 2 olika biljetter hem. sthlm-gbg och sen en ny gbg-laholm. Det blir alltid mycket, mycket billigare pris på det sättet. För Sjs system är knäppt så det glömmer liksom bort att det finns Öresundståg att åka med från Gbg... Kanske kan hjälpa?! Hoppas för övrigt att allt är bra med dig, och att vi ses på Nyår!

2010-11-04 @ 14:56:56
Postat av: emelie

Sv: tack för tipset anna! det var precis det jag gjorde, och det blev liiiite billigare för det :) men siten strulade massor och jag höll på att kasta datorn i golvet efter 538 felmeddelanden. men till slut så. har inte bokat hemresa än, för det lutar åt att vi ses på nyår!!! allt är bra här, detsamma hos dig hoppas jag! ser fram emot att besöka din nya lya!

2010-11-04 @ 15:05:04
URL: http://emeliebodilelisabet.blogg.se/

this is not a commercial spot. all comments containing any type of advertising will be removed.

name:
remember me?

e-mail: (not published)

url/blog address:

your comment:

Trackback
  • go back home
  • emelie



    Min profilbild

    emeliebodilelisabet

    bla bla bla bla bla bla bla bla bla
    RSS 2.0